w1ck Posted April 26, 2018 Share Posted April 26, 2018 (edited) Dobry den, na www.pohankovyraj.cz/eshop jsem po kolegovi upravil ceny u dopravce a ted se nezobrazuje potvrzeni platby v patem kroce. Zjistil jsem ze je nainstalovan payments2carrierfree ktery za to vsechno asi muze, nicmene po odinstalaci problem pretrvava. Vsiml jsem si ze cela presta byla nastavena tak ze se vybere dopravce a pak se pro dopravce potvrzuje cena. prvni obrazek:prisel jsem na to ze ve zdrojovem kodu je display: none; coz by dle meho mel byt ten problem akorat moje znalosti nesahaji tak daleko abych vedel co kde upravit a opravit. druhy: ukazuje jak to vypada na webu Resim dopravce z toho duvodu ze majitelka musi v produktech zmenit dph a cenu, zmenit faktury kvuli tomu ze jako neplatce dph ma ve fakturach detaily dph Mohu tedy poprosit o nejaky navod ci rady co a jak udelat aby fungovali dopravci a platba? Vim ze je mezi nimi zavislost a predpokladam ze spravne by to melo byt tak ze si zakaznik vybere dopravce a az pak k nemu zpusob platby. Avsak prijde mi ze predchozi spravce webu mel trochu jinaci napad a zmenil to ... :[ Diky za kazdou radu Edited April 26, 2018 by w1ck (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts