Acerdesign Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Dobrý den,, potřeboval bych vědět jak mám nastavit reklamní bannerky, přidat je a nebo smazat, udělal jsem to nějakou dobu zpět a teď je potřebuji upravit ale nepamatuji si kterou stránku přesně jsem upravoval v Dreamweaveru. Bannerky se nachází na indexu na hlavní stránce dole. Děkuji mockrát Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Dobrý den,, potřeboval bych vědět jak mám nastavit reklamní bannerky, přidat je a nebo smazat, udělal jsem to nějakou dobu zpět a teď je potřebuji upravit ale nepamatuji si kterou stránku přesně jsem upravoval v Dreamweaveru. Bannerky se nachází na indexu na hlavní stránce dole. Děkuji mockrát už si na to prišiel ? ak áno, poteš nás, a zverejni návod, a pridaj /vyriešené/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KerbeusSlovakia Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Nieco take ako mam ja na stranke uplne dole?Tak to sa da vlozit do modulu blockvariouslinks. Kod daneho banneru treba vlozit do blockvariouslinks.tpl pod toto {l s='Powered by' mod='blockvariouslinks'} PrestaShop™Pripadne pod toto ak tam mas zmazane Powered by Prestashop {foreach from=$cmslinks item=cmslink}V pripade nejastnosti pis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts