Michallius Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Ahoj, nevíte někdo jestli je někde pro PS ke stažení modul na vytvoření souboru pro roboty?Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinan Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Ahoj, nevíte někdo jestli je někde pro PS ke stažení modul na vytvoření souboru pro roboty?Díky. V tool mas generovani jak htaccess tak robots.txt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michallius Posted November 10, 2010 Author Share Posted November 10, 2010 Díky, ale to co jsem tam našel pod záložkou Generátory je psané francouzsky. Nevíš co tam píšou? Nebo jaký je další postup?Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinan Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Díky, ale to co jsem tam našel pod záložkou Generátory je psané francouzsky. Nevíš co tam píšou? Nebo jaký je další postup?Díky Mas dve moznosti1. google translator2. cestina pro administraciTaky jsem tu psal o pomoc a jeste stale pisu, ale snazil jsem se psat o pomoc v pripade, ze nemam jinou cestu na vyreseni problemu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts