all3ss1o Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 cineva mar putea ajuta cu un modul care importa produse in magazin , daca se poate sa fie free . Link to comment Share on other sites More sharing options...
outsdr Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 As avea si eu nevoie de ajutor sa import dintr-un magazin online (nu prestashop) produsele, descrierea, preturile in magazinul online nou (prestashop)Sunt dispus sa platesc.Astept oferte pe PMMultumesc,Adrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 va este lene ... ce fal de afaceri aveti ? cautati pe forum ...sunt zeci de metode de import ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
all3ss1o Posted November 10, 2010 Author Share Posted November 10, 2010 Eu am magazin de piese si jocuri erotice .Sincer eu nu am vazut nici o metoda si am cautat o gramada de ori . Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 lasa jucariile erotice si cauta ... incepe cu meniul lui presta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
all3ss1o Posted November 10, 2010 Author Share Posted November 10, 2010 am inteles corint1 dar uite o singura discutie am gasit in legatura cu impotul de produse pe mine mar interesa un import cu csv si sa inteleg cum functioneaza multumesc frumos de intelegere si imi cer scz daca te am jignit cu ceva cele buna norby Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 ai inteles esentialul, dar nu folosi categoria 1 ...aceasta este singura restrictie... categoria 1 este home , categoria "mama " ....in rest trebuie doar sa incerci si vei obtine cea ce vrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
all3ss1o Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 Poate sunt eu mai neintelegator dar chiar nu am inteles nimica din ce mai sugerat . Uite numai o singura indrumare miar trebui cu referinta la importul produselor in csv .Iti multumesc anticipat pentru aceasta informatie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
all3ss1o Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 sau te referi ca si 1 in csv sa nu folosesc categoria asta ???? si daca eu vreau ca sa apara si pe prima pargina produse nu se poate prin csv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outsdr Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Problema la mine e urmatoarea:Magazinul online pe care il am a fost facut cu categorii si subcategorii iar ID categoriilor coincide cu cel al categoriilor, iar in prestashop am observat ca nu pot fi de exemplu categoria cu ID 9 si subcategoria cu ID 9, ma gandesc acum sa modific ID categoriilor (20) decat al subcategoriilor (190)...Sunt dispus sa platesc daca cineva doreste sa se ocupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
all3ss1o Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 eu cred ca ar trebui sa faci dupa 190 sa fie categoria principala 191 iar de la cifra asta sa urmeze categoriile si la incarcare scrii numai id ul sub sau categoriei Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 lasa-mi pe privat un numar de tel si te sun eu ... sa fie de fix ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts