matkoz Posted April 25, 2018 Share Posted April 25, 2018 Hej, mam pytanie jak powiększyć wyświetlane zdjęcia w wbudowanym module "Blok nowych produktów". Chodzi mi o sklep : www.kavilook.pl Chciałbym aby były zdjęcia rozmiaru np. www.varlesca.pl lub www.polka-butik.pl . Najlepiej aby były w 3 kolumnach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 25, 2018 Share Posted April 25, 2018 Generalnie musisz zrobić dwie rzeczy, zdjęcia sa małe ponieważ brakuje im miejsca aby mogły być większe więc wystarczy zmienić ilość produktów z 4 na 3 i zmniejszyć padding z prawej i lewej strony każdego produktu z 40 na np. 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 matkoz Posted April 25, 2018 Author Share Posted April 25, 2018 @endriu107 podpowiesz jak to zmienić? Na stronie głównej ma być domyślnie z 18 produktów w 3 kolumnach pionowych. To gdzieś w CSS zmienić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 25, 2018 Share Posted April 25, 2018 W plikach tpl zmienisz ilość produktów w linii zmieniając klasę bootstrap, padding w css. Nie znam tego szablonu a że to wersja 1.7 to tym bardziej ciężko o konkretną pomoc wskazując dokładne pliki do edycji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 matkoz Posted May 2, 2018 Author Share Posted May 2, 2018 Ktoś jeszcze pomoże? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Kontaktowałeś się z autorem szablonu w tej sprawie? Jeśli nie to może napisz co już zrobiłeś po moich podpowiedziach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 matkoz Posted May 2, 2018 Author Share Posted May 2, 2018 Autor twierdzi, że to nie możliwe. Szukałem w plikach tego modułu (standardowy moduł presty - blok nowych produktów) ale nic z tego nie wyszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Nic z czego nie wyszło? Co robiłeś? Nie dajesz konkretnych informacji więc ciężko o konkretną pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
matkoz
Hej,
mam pytanie jak powiększyć wyświetlane zdjęcia w wbudowanym module "Blok nowych produktów". Chodzi mi o sklep : www.kavilook.pl
Chciałbym aby były zdjęcia rozmiaru np. www.varlesca.pl lub www.polka-butik.pl . Najlepiej aby były w 3 kolumnach.
7 answers to this question
Recommended Posts