dinan Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Omlouvám se, že zakládám topic, ale je to hořák. V tomto modulu mi vše funguje, ale při generování feedu pro heureku to nevyplňuje delivery date (to bych potreboval mit 1 u všeho) a když je zboží ve více kategoriich tak to v feedu oddeluje mezerou a ja bych potřeboval aby to oddeloalo znakem >Pomohl by mi někdo? Určite to už někdo musel vyřešit.Moc moc dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinan Posted November 10, 2010 Author Share Posted November 10, 2010 Nebo nemůžete mi lidičky někdo poskytnout funkční script php pro generovani xml pro heureku? Ja kdyz tu zkousim ty co jsou po forech tak na to proste kliknu a nic se nevygeneruje. Moc by jste mi pomohli. Dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 <?php$shopUrl = 'http://www.vasedomena.cz'; include(dirname(__FILE__).'/config/config.inc.php');include(dirname(__FILE__).'/init.php'); error_reporting(0);$p=Product::getProducts(3, 0, 0, 'id_product', 'desc', false);$products=Product::getProductsProperties(3, $p);header("Content-Type: text/xml");echo '<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>';foreach ($products as $row) {$kategorie=array();$category = new Category(intval($row['id_category_default']), intval(3));while ($category->id <> 1) { $kategorie[]=$category->hideCategoryPosition($category->name); $category = new Category(intval($category->id_parent), intval(3));}$img=Product::getCover($row['id_product']);echo ''.str_replace("&", "&", $row['manufacturer_name']).''.str_replace("&", "&", $row['manufacturer_name']).' '.str_replace("&", "and", strip_tags($row['name'])).''.str_replace("&", "and", strip_tags($row['description_short'])).'.'.str_replace("&", "and", strip_tags($row['description'])).''.$row['link'].''.implode('>',array_reverse($kategorie)).'http://www.vasedomena.cz/img/p/'.$row['id_product'].'-'.$img['id_image'].'-home.jpg'.$row['tax_rate'].''.($row['price']*1).'10new';}echo '';?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinan Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 Nejde to. Zmenim domenu ulozim do rootu a otevru a prazda stranka:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 $p=Product::getProducts(3, 0, 0, ‘id_product’, ‘desc’, false); 3=cestina pod cislem 3 - zmenit pokud je pod jinym cislem, pripadne zmenit cestu ke config.inc.php a init.phpJinak funguje, aspon u mne. xml_heureka.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinan Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 Vložim sem můj současný feed na heureku a mohl by si me poradit co primo v nem a jak zmenit abych mel delivry time 0 a kategorie oddelene >Diky<?php require_once("cFeed.php"); class FeedHeureka extends cFeed { public function CreateFeed($products, $feeddir) { global $link; global $id_lang; $output="";$feedpath =$feeddir."/zbozi_heureka.xml";if(file_exists($feedpath))unlink($feedpath);$fp=fopen($feedpath, "w+");if(!$fp) { echo "failed to open ".$feedpath; }fputs($fp, "<?xml version=\"1.0\" encoding=\"utf-8\"?>\n");fputs($fp, "\n"); foreach ($products AS $product) { $image = Image::getImages(intval($id_lang), $product['id_product']); $description=substr($product['description_short'], 0, 510); $item= "\t\t\n"; $item.= "\t\t\t".htmlspecialchars($product['name'])."\n"; $item.= "\t\t\t".htmlspecialchars($description)."\n"; $item.= "\t\t\t".htmlspecialchars($link->getproductLink($product['id_product'], $product['link_rewrite'], Tools::getValue('id_category')).$affiliate)."\n"; if($image[0]['id_product']) { $item.="\t\t\t".htmlspecialchars(_PS_BASE_URL_.__PS_BASE_URI__."img/p/".$image[0]['id_product']."-".$image[0]['id_image'])."-small.jpg"; } $item.= "\t\t\t".htmlspecialchars($product['price'])."\n"; $item.= "\t\t\t".$this->getAvailability($product)."\n"; $item.= "\t\t\t".htmlspecialchars($this->get_categorytext($product))."\n"; $item.="\t\t\n"; fputs($fp, $item); }fputs($fp, ""); fclose($fp); } private function get_categorytext($product) { global $id_lang; $cats= Db::getInstance()->ExecuteS(' SELECT '._DB_PREFIX_.'category_lang.name FROM '._DB_PREFIX_.'category_product LEFT JOIN '._DB_PREFIX_.'category_lang ON '._DB_PREFIX_.'category_product.id_category = '._DB_PREFIX_.'category_lang.id_category LEFT JOIN '._DB_PREFIX_.'category ON '._DB_PREFIX_.'category_product.id_category = '._DB_PREFIX_.'category.id_category WHERE '._DB_PREFIX_.'category_product.id_product = '.intval($product["id_product"]) .' AND '._DB_PREFIX_.'category_lang.id_lang= '.$id_lang .' AND '._DB_PREFIX_.'category.active= 1 ORDER BY '._DB_PREFIX_.'category.level_depth ASC ' ); $retval=""; foreach($cats as $cat) { $retval.=$cat["name"]." "; } return $retval; } }?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinan Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 $p=Product::getProducts(3, 0, 0, ‘id_product’, ‘desc’, false); 3=cestina pod cislem 3 - zmenit pokud je pod jinym cislem, pripadne zmenit cestu ke config.inc.php a init.phpJinak funguje, aspon u mne. Diky uz jsem to rozchodil na solo feedu, jeste to nejak zakomponovat do toho modulu zbozi jak jsem postnul:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 ten modul nepouzivam, takze nevim... v tom mem feedu jsou kategorie oddelene ">":’.implode(’>’,array_reverse($kategorie)).’a delivery napevno nastavene "1":1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinan Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 ten modul nepouzivam, takze nevim... v tom mem feedu jsou kategorie oddelene ">":’.implode(’>’,array_reverse($kategorie)).’a delivery napevno nastavene "1":1 A jeste posledni snad otazka. Adresu toho php souboru staci uvest v heurece jako feed, nebo to musim nekam generovat do souboru s koncovkou xml pro heureku? Pokud ano jak se to udela? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Na heurece se zada primo adresa toho php souboru (napr. http://www.vasedomena.cz/heureka.php) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinan Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 Na heurece se zada primo adresa toho php souboru (napr. http://www.vasedomena.cz/heureka.php) Tak super, moc ti děkuji. Kdybych mohl pozval bych tě na pivo. Si moc hodnej, problém je vyřešen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Neni zac. Pro zbozi.cz a dalsi katalogy je to totez, jen je potreba upravit tagy podle specifikace katalogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts