Kaspi88 Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Nemáte někdo hotovou češtinu do PS 1.1?Mám na mysli přeložený věci, které v dřívějších verzí nejsou jako statistiky,...---http://prestashop.phorum.cz/viewtopic.php?f=5&t=34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetaH Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Snažím se doinstalovat češtinu z verze 1.0, ale vždy mi to vyhodí hlášku: 1 chyba, archív nemohl být rozbalen. Stejný problém také při instalaci ve verzi 1.0. Nevíte někdo, proč? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted November 17, 2008 Author Share Posted November 17, 2008 Tak takový problém jsem já neměl. U mě všechno proběhlo v pořádku.Vypadá to ale na chybu při vytváření souboru (export překladu).Zkus importovat v 1.1 jinej jazyk a uvidíš. Musíš zkoušet a hledat jako vždycky Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Otestujte do 1.1 tohle.Doufám,že nalezené kontextové nedostatky nebo lepší výrazy sem pošlete,aby to vše mělo hlavu a patu v celkovém kontextu. cs.gzip Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Omluvte neznalost hlubší problematiky.Protože jsem překládal "ANGLICKÝ JAZYK" bez vytvoření nového,tak překladové změny jsou patrny při nastavení výchozího jazyku "en". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Ahoj, jak jsem se letmo koukal, tak jsi popřekládal snad cely 1.1 kromě emailu... ovšem největší sranda je, že překlad do PS 1.1 je už nějakou dobu tady http://www.prestashop.com/forums/viewthread/830/P150/czech_translation_in_progress , a ted se uz akorat doladuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Ahoj,no je pravda,že jsem nějak hluboce forum neprolézal,tím pádem jsem překlad nenašel.No nic,aspoň jsem získal aspoň letmou představu,kde co hletat z frontu,kdyby něco neladilo:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts