Jump to content

1.3.2 versiyonunu türkçe kullanan varmı?

justonecrony

Recommended Posts

prestashop 1.3.2 için tasarlanmış bir türkçe dil paketi varmı? çünkü diğer metodları denedim fakat başarılı olmadı. türkçe karakterler(ç,ş,ğ,ö,ü...) sorun doğurdu. kelimeler okunmaz hal aldı. nette aramadığım yer kalmadı, bu forumumuzda da sordum birkaç konuda ama cevaplar hep yetersiz kaldı malesef. prestayı silip tekrar kurdum ve english versiyon kullanıyorum, net bir cevap alana dek. umarım yardımcı olursunuz. saygılarımla...

prestashop 1.3.2 için tasarlanmış bir türkçe dil paketi varmı? çünkü diğer metodları denedim fakat başarılı olmadı. türkçe karakterler(ç,ş,ğ,ö,ü...) sorun doğurdu. kelimeler okunmaz hal aldı. nette aramadığım yer kalmadı, bu forumumuzda da sordum birkaç konuda ama cevaplar hep yetersiz kaldı malesef. prestayı silip tekrar kurdum ve english versiyon kullanıyorum, net bir cevap alana dek. umarım yardımcı olursunuz. saygılarımla...

Sayın justonecrony,

Aşağıdaki linkten 1.3.1 veriyonu indirip kullanabilrisin. 1.3.2 ile 1.3.1 arasında çok fark yok.

http://presta.gozdesm.com/33-prestashop-131-tr.html

Iyi geceler dilerim...

teşekkür ederim ama bundan önce onu kullanıyordum, bu konuda bilgi sahibi iseniz söyleyin o zaman bende rahat edeyim, 1.3.2 türkçe sorunu çözülmedi henüz deyin, sonuçta benim sorum 1.3.1 için değil , 1.3.2 için soruldu ve sorunun cevabını merak edenler sayfadan boş dönmesin bence. kimse arayış içine girmesin. herkes 1.3.1 kullansın. belki kendi çabasıyla sorunu çözen var ise dedim, nasıl başardı?

sorum hâlâ geçerli... 1.3.2 versiyonunu türkçe kullanan varmı? varsa nasıl kullanıyor?

• 5 weeks later...