takapara Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 Witam, Jestem w trakcie migracji z presta 1.6 do presta 1.7 i mam problem z przypisaniem kodu EAN dla kombinacji. W moim przypadku każdy rozmiar (kombinacja) ma swój indywidualny kod EAN, który można było dodać w presta 1.6. W Presta 1.7 znalazłem możliwiść dodania kodu EAN dla produktu ale już nie dla kombinacji. Czy ktoś wie jak dodać oddzielny EAN dla każdej z kombinacji? Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stomasz Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Nie wiem czy już sobie poradziłeś z tym problemem, czy nie, ale podpowiem dla innych, którzy może mają taki sam problem i szukają odpowiedzi w kombinacjach wystarczy kliknąć w symbol ołówka, wówczas rozwinie się okno szczegółów kombinacji i tam można dodawać między innymi kod EAN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
takapara
Witam,
Jestem w trakcie migracji z presta 1.6 do presta 1.7 i mam problem z przypisaniem kodu EAN dla kombinacji.
W moim przypadku każdy rozmiar (kombinacja) ma swój indywidualny kod EAN, który można było dodać w presta 1.6.
W Presta 1.7 znalazłem możliwiść dodania kodu EAN dla produktu ale już nie dla kombinacji.
Czy ktoś wie jak dodać oddzielny EAN dla każdej z kombinacji?
Łukasz
1 answer to this question
Recommended Posts