dinan Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Ahoj,můj problém z kterýho jsem už zoufalej a vím, že je to nějáká banalita. V adminu si vytvořím nové CMS v pohodě. Napíšu tam všechno možný uloží se to parádička, ale nezobrazí se mi v zákaznický části. Proč proboha živýho? Díky za radu/EDITJsem blb, nevěděl jsem že ty dané cms stránky musím v tom modulu zaškrtnout k zobrazení Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zion Zangar Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 MNo ja mam obdobny problem - kompletni (full) cista instalace PS 1.4 RC6- ve vsech jazycich blok CMS je ale v CZ ne- blok obnovim (vyresetuju v admin bloku) a zaskrtnu co se ma zobrazit- ve vsech jazicich se sice zobrazi blok ale polozky bloku uz nikoli- jedine co muzu kliknout na nazev bloku a pak se mi uprostred zobrazi ony polozky- odkazy z CMS bloku ve footer jsou vsechny (zase jich je moc)nevite kde je zakopany pes?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zion Zangar Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Uz jsem to vyresil .... prehlednute nastaveni modulu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts