mertakpolat Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Arkadaşlar eski konulara baktım çoğunu denedim ama birtürlü çözüm bulamadım..Prestashop v1.2.5 de default temada birtürlü ne ana sayfadaki nede ürünü incelerken sepete ekle butonunu kaldıramadım.. Yapabilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 modules/homefeatured/homefeatured.tpl dosyasında {l s='add to cart' şeklinde satılar olacak kod ekranında ya kadar olan alanı sil ana sayfadaki ürünlerde kalkacaktır. Ancak kategori ekranlarında ve ürüninceleme ekranlarında silinmediğini göreceksin. bunun için product.tpl product-sort ve product-list.tpl de de aynı işlemi yapman gerekli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertakpolat Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 modules/homefeatured/homefeatured.tpl dosyasında {l s='add to cart' şeklinde satılar olacak kod ekranında ya kadar olan alanı sil ana sayfadaki ürünlerde kalkacaktır. Ancak kategori ekranlarında ve ürüninceleme ekranlarında silinmediğini göreceksin. bunun için product.tpl product-sort ve product-list.tpl de de aynı işlemi yapman gerekli. dediğiniz işlemleri yaptım fakat ürün inceleme ekranında hala görünüyor. Birde product-sort da o satırı bulamadım. Yardımcı olabilirseniz son kez sevinirim (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 product.tpl dosyasında birden fazla kısımda vardır hepsini kontrol edin istersenzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertakpolat Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 product.tpl dosyasında birden fazla kısımda vardır hepsini kontrol edin istersenzi teşekkürler oldu.. (: bir şey daha sorucaktım. Aşağıda resimdeki adet yazan kısmı silip fiyatı ortalama şansımız varmı?http://i52.tinypic.com/bhantd.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertakpolat Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 Biraz önce hiçbir sorun yokken durup dururken kategori bölümü gitti.. Özel ürünlerdeki bir ürüne tıkladığım zamanda;Toplam 1 hata bulunmaktadır. :1. you do not have access to this productuyarısını alıyorum :S acil yardım edebilirmisiniz .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 kodlamada fazladan bir alan silmiş olabilirsiniz. bence üzerinde düzenleme yaptığınız dosyaları orjinal arşivden tekrara yükleyin ve dosyaları tekrar ve daha çok dikkat ederek düzeltin. önceki sorun içinde {l s='quantity satırı olacak tabi yine kodlama ekranından bu alanı sil bide bunun <input type="textbox" gibi yakınlarında bir satır olacak onuda silersenn istedikliern olmuş olacak yazıyı ortalamka içinde css/globalcss den düzenleme yapman gerekli bunun içinde o alanın sitilini bulman lazım onuda kaynak görüntüleden görebilirsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts