Jump to content
  • 0

Jaki plik odpowiada danej stronie na Prestashop

Patryk

Question

Szukam szukam i znaleźć nie mogę.

Czy może mi ktoś rozpisać jaki plik odpowiada danej stronie na Prestashop z poziomu FTP.

Głównie jaki plik odpowiada za realizacje (finalizacje zamówienia)

1. Jaki plik od wejścia w koszyk

2. Jaki plik od finalizacji zamówienia (jak już dochodzi do płatności)

Chciałbym AdWords połączyć z Konwersją i jego śledzeniem ale nie mogę znaleźć odpowiedniego pliku na FTP. Szukam po necie, po szukajkach i żadnych trafnych wyników.

Proszę o pomoc

10 answers to this question

Recommended Posts

• 1

Pliki koszyka masz z "cart" w nazwie, w zależności od tego co konkretnie Ci jest potrzebne (shopping-cart-advanced.tpl shopping-cart-product-line.tpl)

Pliki zamówień zaczynają się od "order". Haczyk masz jednak w tym, że zamówienie przekazane do realizacji jest dopiero w momencie kliknięcia w przycisk potwierdzenia, czyli już po wybraniu wszystkich opcji (dostawy i płatności)

• Thanks 1

• 0

Moduł nie działa mi tak jak powinien.

AdWords generuje kod, który chce wszczepić przy ostatnim kroku zamówienia, tak aby liczył konwersje

My jako firma posiadamy dwa sklepy, jeden dedykowany, drugi na zwykłym Open Source - Presta

I jak tutaj mam wgrany ten moduł to musiałbym tworzyć kampanie z poziomu modułu - a nie chce, ponieważ kampani na AdWords mam już sporo, chociaż tym zajmują się inni ludzie.

Mi tylko głównie chodzi o moje zapytanie: Jaki plik odpowiada, jakie pliki odpowiadają na FTP serwera za zamówienia. 

Podsumowując, chciałbym odpowiedzieć na moje pytanie, nie dodatki.