erico01234 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Zdravim. Mal by som na Vás prosbu. Chcel by som dat do menu kategorie polozky Novinky, Akcie a zlavy ako to je spravene tu: http://demo.prestashop-plus.eu/Prosim o radu ako na to.Dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Otvoris si subor /modules/blockcategories/blockcategories.tpl a pridas tam zelane odkazy na stranky Link to comment Share on other sites More sharing options...
erico01234 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 Ahoj Caleydon. Subor som nasiel, ale neviem ako to tam zapisat tak aby to vyzeralo zhruba ako tam, respektive aby to pasovalo k mojemu menu. Mne sa to len tak obycajne zobrazuje. moc sa do toho kodu nevyznam... dal som len klasicky zapis "< a href="new-products.php">Novinky". ak by si bol taky dobry a poradil mi to bol by som moc vdacny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Za {/foreach} vlozis nieco ako: {l s='New Products' mod='blockcategories'} {l s='Specials' mod='blockcategories'} Link to comment Share on other sites More sharing options...
erico01234 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 dik moc zato.. fakt to pomohlo super.... trochu som to upravil, lebo mi to pisalo do Kategorie po anglicky tak som tam rucne vpisal nazvy (" Akcie a Zľavy") takze je to ok zobrazene... ale nastal mi menši problem... nezobrazuje sa mi ľ á š v tych nazvoch.. neviem ci je zle kodovanie alebo co... hadam to pouziva UTF-8 nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erico01234 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 ok uz som to vyriesil.. pri uprave a ukladani sa mi to ukladalo s ANSI a nie UTF-8 takze vyriesene.. dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 V sablonach vzdy pouzivaj anglictinu tak ako som to poslal a preklad si rob v admine cez prekladatelsky nastroj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erico01234 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 aha tak to upravim, len neviem ako to tam pridat do toho prekladu Link to comment Share on other sites More sharing options...
erico01234 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 aha vyriesene ono sa to tam prialo automaticky .. uz to len prelozit.. tak to je fajne.. same ze sa to tam pridava dik moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylecom Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 vobec mi to nefunguje takto. nezobrazi sa nic… :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Za {/foreach} vlozis nieco ako:{l s='New Products' mod='blockcategories'} {l s='Specials' mod='blockcategories'} Caleydon, neporadis ako upravit farbu nejakej polozke v kategorii ?Aby to fungovalo iba na ktegoriu s ID napr. 5Ako vlozit podmienkyú medzi {foreach}{/foreach} ?---------------------tak to mam !v subore \modules\blockcategories\category-tree-branch.tpl {$node.name|escape:html:'UTF-8'} zmenit na {$node.name|escape:html:'UTF-8'} 66 je ID kategorie ktora bude mat cerveny textno nejako sato tu zle zobrazuje v bloku code, chyba tam {if} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts