berny7 Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Witam. Mam problem z aktualizacjom prestashop do wersji 1.7.3.1 a mianowicie postępuje zgodnie z opisem instalacji w module Aktualizacja 1 kliknięciem ,Wgrywam i rozpakowuje aktualizacje do folderu /admin/autoupgrade/latest/prestashop/ i wybieram kanał ścieżka lokalna. Aktualizują się wszystkie pliki ale na końcu dostaję komunikat: Katalog /install/upgrade/php nie istnieje w archiwum lub w katalogu [ERROR] brakuje pliku V1.7.3.0_20180419-095511-136fa516: nie można przywrócić plików. Operacja przerwana. a w drugim okienku poniżej: Błędy Katalog /install/upgrade/php nie istnieje w archiwum lub w katalogu. [BŁĄD] Brakuje pliku V1.7.3.0_20180419-095511-136fa516: nie można przywrócić plików. Operacja przerwana. Proszę o pomoc w naprawieniu tego błędu Link to comment Share on other sites More sharing options...
() Maciej () Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Rozpakowane archiwum ? Po co. Z tego co wiem prestę lokalnie aktualizuje się z pliku ZIP. Poprawcie mnie jak się mylę Link to comment Share on other sites More sharing options...
berny7 Posted April 19, 2018 Author Share Posted April 19, 2018 Tak masz rację ale mój serwer nie jest w stanie tego zrobić ponieważ osiąga on limit czasu wykonywania skryptu który jest ustawiony na 30 sekund. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr K. Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Skoro na tym się serwer wywala to raczej kiepsko to widzę. Lepiej zmień serwer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berny7 Posted May 8, 2018 Author Share Posted May 8, 2018 W jaki sposób można zaktualizować preste do najnowszej wersji nie korzystając z modułu Aktualizacja 1 kliknięciem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr K. Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 Jeśli musisz spróbuj tego sunnytoo.com/6996/manually-upgrade-prestashop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts