Tumicek Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Nevím proč mi nefunguje import zboží resp. pouze obrázky v této verzi.Dosud jsem fungoval na verzi 1.2.5.0 a tam to šlo v pohodě.Popsílám screeny, pokud by někdo věděl o co jde.Zároveň posílám vzor tabulky, kterou to importuji. produkt 1 utf.csv Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanaP Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 konec riadku v csv mas takyto:...;Dámské podprsenky;Dámské podprsenky;Dámské podprsenky;Dámské podprsenky;Skladem;Na dotaz;http://domenaxxx.cz/ware/132.jpg;Váš osobní luxusNa PS 1.3.2. pri importe bol u mna rovnaky Error copying image - po doplneni seo nazvu konkretneho produktu a na konci odstraneni ";Váš osobní luxus" mi to zbehlo...;Dámské podprsenky;Dámské podprsenky;Dámské podprsenky;Dámské podprsenky;podprsenka-eleonora;Skladem;Na dotaz;http://domenaxxx.cz/ware/132.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumicek Posted October 29, 2010 Author Share Posted October 29, 2010 konec riadku v csv mas takyto:...;Dámské podprsenky;Dámské podprsenky;Dámské podprsenky;Dámské podprsenky;Skladem;Na dotaz;http://domenaxxx.cz/ware/132.jpg;Váš osobní luxusNa PS 1.3.2. pri importe bol u mna rovnaky Error copying image - po doplneni seo nazvu konkretneho produktu a na konci odstraneni ";Váš osobní luxus" mi to zbehlo...;Dámské podprsenky;Dámské podprsenky;Dámské podprsenky;Dámské podprsenky;podprsenka-eleonora;Skladem;Na dotaz;http://domenaxxx.cz/ware/132.jpg Dikes běží to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanaP Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Fajn, tak daj "VYRESENO". Stale rozmyslam nas tym, ci mas v shope aj panske podprsenky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumicek Posted October 29, 2010 Author Share Posted October 29, 2010 Fajn, tak daj "VYRESENO". Stale rozmyslam nas tym, ci mas v shope aj panske podprsenky Všetko možnééé, až dodělám import tak hodím LINK... Od 1.11 začínáme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Landsman Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Chlapi taky bych potřeboval poradit ohledně importu. Dostal jsem v excelu seznam zboží - snaha o csv, ale nefunguje (po uložení do CSV) možná tam nějaký sloupec i chybí. Nevím. Každopádně zlobí kódování. V excelu jsem to zkoušel nastavit ale bez uspokojivého výsledku. Když bych vám hodil ten xls soubor, upravili by jste mi jej za drobný úplatek O:-) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinan Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Chlapi taky bych potřeboval poradit ohledně importu. Dostal jsem v excelu seznam zboží - snaha o csv, ale nefunguje (po uložení do CSV) možná tam nějaký sloupec i chybí. Nevím. Každopádně zlobí kódování. V excelu jsem to zkoušel nastavit ale bez uspokojivého výsledku. Když bych vám hodil ten xls soubor, upravili by jste mi jej za drobný úplatek O:-) ? Zadny poplatek, nebud linej, budes to potrebovat stale a stale. Stahni si openofice tam to jde lepe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Landsman Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Hele línej nejsu, jen není čas to zkoumat. V tomhle zkušenosti nemám, takže proč to nenechat na zkušenějších. Openoffice prubnu. Jaké kódování má CSV mít? UTF-8? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumicek Posted October 30, 2010 Author Share Posted October 30, 2010 Hele línej nejsu, jen není čas to zkoumat. V tomhle zkušenosti nemám, takže proč to nenechat na zkušenějších. Openoffice prubnu. Jaké kódování má CSV mít? UTF-8? Poradím Ti, nejsem chrt... ICQ 613165810 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts