kubson09 Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 Cześć jestem już prawie przy ukończeniu mojej strony. Wczoraj chciałem poszerzyć tabele opisu produktu (patrz załącznik). Udało się lecz teraz wyświetlają się jakieś dziwne znaki nad opisem. Bardzo bym prosił o pomoc. https://prestabuilder.com/display-full-width-tabs-product-detail-page-prestashop-1-7/ Korzystałem z tego poradnika ^ Pozdrawiam Kuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr K. Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 W jakim programie edytowałeś plik? Może zapisałeś w jakimś dziwnym kodowaniu albo z BOM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kubson09 Posted April 18, 2018 Author Share Posted April 18, 2018 (edited) 2 minutes ago, Piotr K. said: W jakim programie edytowałeś plik? Może zapisałeś w jakimś dziwnym kodowaniu albo z BOM? Edytowałem w notatniku lecz nie zmieniłem rozszerzenia pliku. W plikach FTP dalej jest rozszerzenie TPL Edited April 18, 2018 by kubson09 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr K. Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 Windowsowy notatnik często przy zapisie dodaje BOM i wychodzą kwiatki, zapisz w kodowaniu UTF-8 bez BOM albo zmień edytor Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kubson09 Posted April 18, 2018 Author Share Posted April 18, 2018 1 minute ago, Piotr K. said: Windowsowy notatnik często przy zapisie dodaje BOM i wychodzą kwiatki, zapisz w kodowaniu UTF-8 bez BOM albo zmień edytor Zaraz to sprawdzę w programie do tego przeznaczonym Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kubson09 Posted April 18, 2018 Author Share Posted April 18, 2018 23 minutes ago, Piotr K. said: Windowsowy notatnik często przy zapisie dodaje BOM i wychodzą kwiatki, zapisz w kodowaniu UTF-8 bez BOM albo zmień edytor Dzięki stary. Pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kubson09
Cześć jestem już prawie przy ukończeniu mojej strony. Wczoraj chciałem poszerzyć tabele opisu produktu (patrz załącznik). Udało się lecz teraz wyświetlają się jakieś dziwne znaki nad opisem. Bardzo bym prosił o pomoc.
https://prestabuilder.com/display-full-width-tabs-product-detail-page-prestashop-1-7/
Korzystałem z tego poradnika ^
Pozdrawiam Kuba
5 answers to this question
Recommended Posts