Slim84 Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Zdravim vas,mam takovy problem. Snazil jsem se hledat reseni ale stale nic. Jde o to, ze kdyz nekdo udela objednavku tak me jako spravci prijde email s ceskym predmetem ale zakaznikovi prijde s anglickym predmetem, text v emailu je dale uz v cestine a bezi bez problemu, jen ten predmet v anglictine vypada velmi divne.Dekuji za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Jestli ti chodí maily s předmětem 'Order confirmation', tak se podívej do mails/cs/lang.php, jestli tam máš řádek $_LANGMAIL['Order confirmation'] = 'Potvrzení objednávky'; V tom souboru jsou všechny překlady pro maily a pokud tam překlad nějaké anglické hlášky schází, stačí jí přidat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarrii Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Mam stejny problem a preklady v lang.php nefunguji. Me, jako adminovi prijde predmet komplet v cestine a zakaznikovi pulka v cestine s hlaskou v anglictine ([Levné Vánoční dárky - Cool Dárky.cz] Order confirmation). Nevite, kde by mohl byt problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slim84 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 Jestli ti chodí maily s předmětem 'Order confirmation', tak se podívej do mails/cs/lang.php, jestli tam máš řádek$_LANGMAIL['Order confirmation'] = 'Potvrzení objednávky'; V tom souboru jsou všechny překlady pro maily a pokud tam překlad nějaké anglické hlášky schází, stačí jí přidat. To jsem uz zkousel a nefunguje to porad mi nektere emaily chodi castecne v anglictine, tim myslim v predmetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WebCEO Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Já bych tam potřeboval dostat jen to, aby mail do obchodu byl ve tvaru Nová objednávka, ne New order. V lang.php to nebylo, když jsem to přidal, nepomohlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papista Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Zdravím. Vyřešili jste to nějak? Některé emaily mi chodí s českým předmětem emailu a některé ne. konkrétně: Product out of stock; Order confirmation; new order <- tyto chodí s en jazykem předmětu. V lang.php jsem měl všechny kromě new order (přidání nepomohlo)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Někde jsem to také řešil a nic nepomohlo a pak jsem to přepsal "natvrdo" přímo v kodu, kde to bylo anglicky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papista Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Někde jsem to také řešil a nic nepomohlo a pak jsem to přepsal "natvrdo" přímo v kodu, kde to bylo anglicky... A můžeš mi prosím říci konkrétně ve kterých souborech? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Bože... v platebním modulu je asi tak 5 souborů, co tak se do nich mrknout? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papista Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 Bože... v platebním modulu je asi tak 5 souborů, co tak se do nich mrknout? no jo...řekněme lenost... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts