jarrii Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Ahoj, predem se omlouvam pokud se jiz na toto nekdo ptal, ja jsem odpoved hledal a nenasel. Mam na shopu zbozi s 10% a 20% DPH. U zbozi s 10% DPH mam prohlem v tom, ze cena uvedena v administraci neodpovida cene na eshopu, kterou vidi zakaznik. V adminu mam koncova maloobchodni cenu 229,- kč, cena bez DPH je 208,-kč. Na shopu se mi ale zobrazuje jako koncova cena s DPH castka 208,-kc. U produktu s 20% DPH mi to nedela. Diky za jakoukoli rozumnou radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Ahoj, predem se omlouvam pokud se jiz na toto nekdo ptal, ja jsem odpoved hledal a nenasel. Mam na shopu zbozi s 10% a 20% DPH. U zbozi s 10% DPH mam prohlem v tom, ze cena uvedena v administraci neodpovida cene na eshopu, kterou vidi zakaznik. V adminu mam koncova maloobchodni cenu 229,- kč, cena bez DPH je 208,-kč. Na shopu se mi ale zobrazuje jako koncova cena s DPH castka 208,-kc. U produktu s 20% DPH mi to nedela. Diky za jakoukoli rozumnou radu. Mám tentýž problém, v 1.3.2. verzi, 1.3.1. v pohodě. Vyřešil jsi to nějak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Máte tam to dph dobře nastavený? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Máte tam to dph dobře nastavený? Problém byl v nastvení geografických zón u DPH, nyní už funguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts