shacker Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Dokončili jsme náš seznam podniků, přičemž jako platforma pro eccomerce Prestashop.Je volné místo, takže všichni jsou zváni přidat svůj web. V současné době to v jazyce, ale přidá více, jak jsme jít dál.Tato stránka obsahuje odkazy na stránky, mini webu, google map, aktualizace cvrlikání, připomínek od uživatelů, videa z YouTube a další.Tento adresář pomůže každému, protože čím více roste, budeme prosazovat PrestaShop jako vždy.Chcete-li zaregistrovat, vytvořit si účet, pak Suggest Výpis tlačítko umožňuje přidat všechny stránky, které chcete. Každý, kdo bude ověřena, pokud jsou hotové.http://www.directory-stores.com/Komentář, pokud jste přidali své stránky Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 skúšal som pridať, a keď mi asi na 10ty krát konečne potvrdilo pridanie , a chcel som si pozrieť , ako to vyzerá, hladané slovo nenájdené ... zbytočne stratených 10 minút ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shacker Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Ono to funguje. Odkaz musí být nejprve schválen:http://www.directory-stores.com/view-listing.php?id=54 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Aha, pardon, moja chyba, moja netrpezlivosť . / po doručení mailu a kliknuti na verifikacný link sa mi zobrazilo, že stránka nefunguje, preto som si myslel .../ ale treba len počkať Link to comment Share on other sites More sharing options...
shacker Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Aha, pardon, moja chyba, moja netrpezlivosť . / po doručení mailu a kliknuti na verifikacný link sa mi zobrazilo, že stránka nefunguje, preto som si myslel .../ ale treba len počkať Žádný problém přítel Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 V tvorbe tej stránky máš prsty aj ty? alebo len dávaš link ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 I miss there is the category for animals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 V tvorbe tej stránky máš prsty aj ty? alebo len dávaš link ? Koukal jsi v posledních dnech na svůj web?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 áno, prečo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Preto : :-)Vítame Vás na stránkach YEZENIvenovaných práve Vám, a pre Vás. Nájdete tu veÄľa zaujimavých informácií, ako aj moĹľnosĹĄ nakúpiĹĄ z pohodlia Vášho domova kvalitné a znaÄŤkové tovary, od stavebných hmôt, aĹľ po šperky a polodrahokamy za bezkonkurenÄŤné ceny a so špiÄŤkovým servisom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 hmm, v akom prehliadači ? permanentne pracujem s FF a SM , Opera niekedy a tam mi to nerobí ...neviem, mne to zobrazuje korektne, a dokonca som vyskúšal aj IE ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Z prstu sem si to nevycucal.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 to nepredpokladám, no je asi niekde problém, ale mne sa to zobrazuje o.k. na všetkých dostupných prehliadačoch, aj na IE, ešte som napisal kamošovi do GB, nech to checkne, a uvidím, nemôže byť to sposobene tvojim nastavením FF ? 10 dní mi stránky nefungovali kôli dementnosti jedného ko... tak som všetko musel preniesť na nový server, môže to byť spôsobené aj tým ? / nemyslím / ale ja už sa nečudujem ničomu a už nič ma neprekvapí ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 možný to je, ale zbytek světa mě jde normalně Link to comment Share on other sites More sharing options...
KerbeusSlovakia Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 YEZENI mne sa tiez tvoja stranka chybne zobrazuje. Mam FF Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 fiha ? tak to mi poradte, kde môže byť chyba, ešte otázka, chyba je len na tejto stránke, alebo aj na ostatných ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts