darkness-lord Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Zdravím, mám problém se zasíláním e-mailu přes zákaznický servis - po vyplnění údajů ve formuláři a následnem potvrzen "ODESLAT" se stránka jen znovu načte, údaje zůstanou vyplněné a nic se neodešle. Zkoušel jsem nastavit i jiné adresy (v kontaktech na zaměstnance) pro odesílání, ale dělá to u všech stejně. Když dávám testovat e-mailovou adresu v "Nástroje > E-maily" tak to proběhne v pořádku. Zkoušel jsem zprovoznit a přidat do formuláře "contact-from.tpl" ochranu "reCaptcha", ale to mi skončilo chybou "500" tuším. Ještě jsem instaloval modul "eicaptcha" - nevím jestli mohl něco změnit. Tak jsem zpátky přehrál původní souboru "contact-from.tpl" abych zjístil jestli to funguje bez toho .. a zjistil jsme že ne. Bohužel jsem to po instalaci prestashopu nezkoušel takže nevím, jeslti to bylo funkční. Také jsem odstranil modul "eicaptcha". Způsob odesílání e-mailů: Používáte PHP funkci mail(). Verze Prestashop 1.6.1.13 Poradíte kde hledat chybu? Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Buď někde v PrestaShopu email odeslat jde (zkusil by napřed udělat test na stránce Email) a pak je to interní problém nebo nejde a bude to spíš otázka pro admina serveru. Ten by měl vědět proč to nejde a měl by o tom i něco najít v logu serveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkness-lord Posted April 17, 2018 Author Share Posted April 17, 2018 Na stránce "Email" se odešle bez problému. Můžu zkusit třeba nahradit nějak soubory které to mají na starosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Jaká je adresa shopu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkness-lord Posted April 17, 2018 Author Share Posted April 17, 2018 http://ohlavky-gallop.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spouter Posted May 13, 2018 Share Posted May 13, 2018 Mám stejný problém ve verzi 1.6.1.18 odesílání mailů na stránce napište-nám nefunguje. Vše ostatní je OK, e-maily z administrace, stavy objednávek, test odesílání vše OK. Nainstalovat jsem čistou verzi 1.6.1.18 a problém je ihned po instalaci - zkoušeno na localhostu i hostingu u Wedosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts