uinteraju Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Buna seara domnilor si bine v-am regasit.Am cumparat si eu de curand o tema pe care am dat 27 euro si este destul de draguta insa am si ceva probleme.Meniurile de sus as vrea sa fie in limba romana "home,top seller,etc" si nu stiu de unde sa le modific. In plus am un banner cat toata casa si tot asa, nu stiu cum sa fac sa-l scot de acolo. Din admin panel nu cred ca este...Daca cineva ma poate ajuta chiar i-as ramane recunoscator...stiu ca stati rau cu timpul...Va multumesc si va doresc succes in activitate domnilor!Site-ul este www.gadget-magazin.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orhion.ro Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Legat de translatie: verifica sectiunea translations, daca nu iti apar acolo cuvintele pe care doresti sa le traduciBannerul teoretic e in folderul tema/img , teoretic daca o stergi de acolo trebuie sa modifici si niste scripturi, lucru pe care nu l recomand... cel mai simplu si comod mod de a rezolva problema, e sa schimbi bannerul respectiv cu ceva care sa se integreze frumos in site.Poate ar fi un ajutor sa ne areti exact tema care ai achizitionat-o pentru un ajutor mai bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Buna seara domnilor si bine v-am regasit.Am cumparat si eu de curand o tema pe care am dat 27 euro si este destul de draguta insa am si ceva probleme.Meniurile de sus as vrea sa fie in limba romana "home,top seller,etc" si nu stiu de unde sa le modific. In plus am un banner cat toata casa si tot asa, nu stiu cum sa fac sa-l scot de acolo. Din admin panel nu cred ca este...Daca cineva ma poate ajuta chiar i-as ramane recunoscator...stiu ca stati rau cu timpul...Va multumesc si va doresc succes in activitate domnilor!Site-ul este www.gadget-magazin.ro intra in BackOffice - Modules - Positions si cauta sectiunea TOP OF PAGE vezi care din modulele de acolo au legatura cu meniul cu "home, top seller" si noteaza numele luiacum intrii la tools - translations - modules si cauta-l acolo similar si cu bannerul ala cat casa. doar ca de data asta cauta sectiunea HOMEPAGE CONTENT Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 nu inteleg ce pb mari cu tema ta! daca nu te descurci lasa pe altcineva sa o faca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uinteraju Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat. Am renuntat la tema si eventual o si vand pe o bere... Distrug tot site-ul pentru a implementa o tema. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Am luat si eu pacaleala cu teme luate asa, de obicei trebuie adaptate la site-ul tau si am ajuns la concluzia ca mai bine platesc pe cineva sa imi faca o tema noua si ies mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 nu stiu de ce te-ai descurajat asa. contra cost iti pot adapta tema ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts