vigel Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Ahoj,vyresil nekdo moznost objednat bez registrace? Treba jako novy modul?Slibovali to ve verzi 1.1 ale nikde to nevidim.Ma nekdo nejakou radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Něco náhodou novýho o nákupu bez registrace? Pokud budu mít čas zkusím do PS zabudouvat nějakej vytvořenej modul obyčejného scriptíku na nákup bez registrace. Největší problém bude to spárovat s košíkem a databází Až bude čas tak se na to mrknu. Škoda že do toho nešli programátoři prestashopu. Snad se časem dočkáme Link to comment Share on other sites More sharing options...
haVaj Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Co takhle jen upravit stavajici objednavkovy proces tak, ze bude registrace jako nenasilna verze objednavky.Tzn. vyplnoval by zaroven email i adresu a heslo by se automaticky generovalo a posilalo po dokonceni objednavky.Proste ze by se clovek objednanim jakoby automaticky zaregistroval. Registrace je stejne jen zadani emalu a hesla, pak uz se pise adresa stejne jako kdyz se vyplnuje pri objednavce bez registrace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 Co takhle jen upravit stavajici objednavkovy proces tak, ze bude registrace jako nenasilna verze objednavky.Tzn. vyplnoval by zaroven email i adresu a heslo by se automaticky generovalo a posilalo po dokonceni objednavky.Proste ze by se clovek objednanim jakoby automaticky zaregistroval. Registrace je stejne jen zadani emalu a hesla, pak uz se pise adresa stejne jako kdyz se vyplnuje pri objednavce bez registrace. dobrej napad , otazka KDO TO DA DOHROMADY :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Nějaké řešení jsem našel na tureckým nebo indonéským foru,něco počeštil a na lokalu to jde.Určitě by se hodily poznatky někoho,kdo rozumí kodu :-) Co se týče návodu,tak jsem sesmolil texťák,ale jde jen o přepsání authentication.php v rootu a authentication.tpl v šabloně a překlad pár řádků v BO. bezregistrace.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
haVaj Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 podle toho screenu je to hodne podobne verzi od Kaspi88 http://prestashopcesky.cz/chcete-nakupovat-v-prestashopu-bez-registrace/ale neinstaloval jsem, takze porovnani necham na jinych ... ja jsem spokojeny se svou verzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 já plánuju, že dám ty moje ke stažení ale nevím jestli se v nich někdo vyzná.. mám totiž ty zdrojáky propletený ještě s Ič, Dič a nevím jestli jsem tam nedělal ještě nějaké úpravy ;-)Kdo by měl zájem napište http://prestashopcesky.cz/chcete-nakupovat-v-prestashopu-bez-registrace do komentářů nebo na uvedené kontakty a já až budu mít čas se pokusím napsat návod a dát ke stažení.. Mě by se líbilo kdybych mohl spojit ty moje zdrojáky se zdrojáky haVaje a mohla by vzniknout nejlepší verze nákupu bez registrace :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Jediný problém vidím v zápisu do překladu v BO neb se to musí udělat NATVRDO do souboru authentication.tpl ačkoliv jsou atributy tohoto jmenovaného nastaveny pro zápis, BO kopne chybu "nelze zapisovat" takže jsem to musel dopřeložit-doplnit přímo! :-S Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevendays Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 modul bez registrace, který funguje tak jak má, tzn. opakovaný nákup na tentýž email , nikde neuvidíte v průběhu ani slovo o registraci, automaticky vás to odhlásí jakmile odešlete objednávku, - tady můžete vyzkoušet http://www.happygrow.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocour Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 A který je to tedy ve výsledku modul? Tvůj vlastní, nebo někde odtud z fóra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevendays Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 je to modifikace z anglickýho fora, přidáno 80 procent kódu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik104 Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 sevendays: a poskytnes nam ten modul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevendays Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Modul Vám nainstaluju, potřebuju server, jméno a heslo. Pokud chcete udělat demo, abyste měli přístup k adminu, není problém. Jinak zdrojáky neposkytuju, modul nebyl zadarmo. Další info po mejlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts