danbolba Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 BUNA sunt incepator, as fi recunoscator daca m ar ajuta cineva cu importul din csv, am eroarea asta. id_tax_rules_group (ID 1) ID nevalid de grup de reguli de taxe. Mai intai trebuie creat un grup cu acest ID. Produsele sunt din Polonia.Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 trebuie sa declari tva-ul, desi ar trebui sa fi venit cu instalarea default ar trebui sa asa ceva daca filtrezi dupa "tva ro" pe urma te duci la "reguli taxe" si ar trebui sa ai ceva de genul in fisierul csv trebuie sa pui "id" al tva-ului aferent, in exemplul de mai sus pt produse generice ar trebui pus 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danbolba Posted April 16, 2018 Author Share Posted April 16, 2018 Super, A mers . Am asa tabelul, am pus doar un produs, eu iau produsul respectiv cu price netto cu 25.9, tva ul am sa l platesc la noi, trebuie sa l pun la price cost sau la pret fara taxe ? Multumesc pt raspuns ! pol prod 1.csv Link to comment Share on other sites More sharing options...
danbolba Posted April 16, 2018 Author Share Posted April 16, 2018 pe site imi apare cu tva pretul , in prestashop 1.7.3 nu gasesc optiunea show label sa nu mi arate cu sau fara tva pe pagina produsului doar pretul simplu. Va multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danbolba Posted April 16, 2018 Author Share Posted April 16, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts