Milan Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Může mi nekdo prosim poradit, proč mi to ukazuje 165 stránek novinek a proč se to neaktualizuje? Předem děkuji za všeci rady a nápady. Milanhttp://werewolfshop.cz/new-products.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 v BO - Preferences - Products : mas ako nadstavene "Počet dní počas ktorých bude produkt označený ako "novinka" " ???Pokial tam mas dajake obrovske cisielko, tak preto by si tam mohol mat tolko produktov v novinkach.Moje nadstavenia : Počet dní počas ktorých bude produkt označený ako "novinka": 20, Predvolený spôsob triedenia: datum upravy produktu, Predvolený smer triedenia: Zostupny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Posted October 23, 2010 Author Share Posted October 23, 2010 v BO - Preferences - Products : mas ako nadstavene "Počet dní počas ktorých bude produkt označený ako "novinka" " ???Pokial tam mas dajake obrovske cisielko, tak preto by si tam mohol mat tolko produktov v novinkach.Moje nadstavenia : Počet dní počas ktorých bude produkt označený ako "novinka": 20, Predvolený spôsob triedenia: datum upravy produktu, Predvolený smer triedenia: Zostupny mam to nastaveny stejne...zkusil jsem to dle tebe...on je problem u me v tom, ze kdyz se klikne na tu posledni stranku, tak to napise : zadne nove zbozi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 jaj sorrac to somsi nevsimol, robi ti to aj pri inych temach , skus na to mrknut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Posted October 23, 2010 Author Share Posted October 23, 2010 Ne...nikde jinde to nedela ale podle me to bude mit nejakou spojitost s tpl, pac jsem u tech novinek odstranoval obrazky, aby se mi to zobrazovalo bez nich, kdyz kouknes na tu hlavni stranku ...no a nejsis jsem umazl i neco na vic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 ak mas zalohu povodneho tpl. tak ju nahod a postupne upravuj na tebou pouzivanu formu (inak ti neviem poradit)Proste klasika , pokus omyl. Uz vela krat sa mi to osvedcilo, lebo nie vzdy som tunak na fore nasiel odpoved na moje otazky, tak totok bolo jedine vychodisko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts