Na wstępie powiem, że jestem całkowicie świeży jeśli chodzi o prestashop i chciałem się serdecznie z wami przywitać.
Próbuje zainstalować prestashop lokalnie przy użyciu programu XAMPP. Generalnie nie było problemów do momentu końcowego. Po próbie wejścia do panelu administracyjnego - klikam w button Manage your store, otwiera się strona po adresie localhost/prestashop/admin/ natomiast nie jest wyświetlany Panel administracyjny a komunikat - ta strona nie działa, serwer localhost nie może teraz obsłużyć tego żądania. ( próbowałem w Operze i IE).
Podjąłem jeszcze próbę na Google Chrome, komunikat:
Ta strona nie działa
Serwerlocalhostnie może teraz obsłużyć tego żądania.
HTTP ERROR 500
Dodam, że działa strona demo pod adresem localhost/prestashop
Będę wdzięczny za pomoc, bo stanąłem w martwym punkcie.
Question
borell
Witam,
Na wstępie powiem, że jestem całkowicie świeży jeśli chodzi o prestashop i chciałem się serdecznie z wami przywitać.
Próbuje zainstalować prestashop lokalnie przy użyciu programu XAMPP. Generalnie nie było problemów do momentu końcowego. Po próbie wejścia do panelu administracyjnego - klikam w button Manage your store, otwiera się strona po adresie localhost/prestashop/admin/ natomiast nie jest wyświetlany Panel administracyjny a komunikat - ta strona nie działa, serwer localhost nie może teraz obsłużyć tego żądania. ( próbowałem w Operze i IE).
Podjąłem jeszcze próbę na Google Chrome, komunikat:
Ta strona nie działa
Serwer localhost nie może teraz obsłużyć tego żądania.
Dodam, że działa strona demo pod adresem localhost/prestashop
Będę wdzięczny za pomoc, bo stanąłem w martwym punkcie.
Dzięki!
2 answers to this question
Recommended Posts