xfera Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Salut.As dori sa fac un site de vanzari printuri ( indor, outdor, tipar )Ce as dori sa existe pe pagina de comanda a respectivului produs. De exemplu banner outdoor:1.Calcularea pretului se se faca in functie de suprafata de print. ( lungime + latime = suprafata )2.Clientul sa poata atasa macheta ( upload optional )3.Un camp pentru detalii ( daca are ceva de transmis - optional)4.Alegerea finisajelor specifice produsului: tivire, capsare, gauri de vant, etc... ( astea se pot face cu adaugarea de atribute direct din prestashop ? )Eu am gasit ceva pe forum, insa cred ca nu e rezolvat in totalitate.http://www.prestashop.com/forums/viewthread/67817/Credeti ca este posibil sa realizez ce vreau ?Va multumesc pentru ajutor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 1. Vorbeste cu tipul ala care incercase sa faca modificarea, e posibil s-o fi terminat intre timp. Altfel va trebui sa platesti pe cineva sa ti-o faca.2. Upload de catre client, nu cred ca se poate face. Am mai vazut lume intreband de asta, dar ma indoiesc ca au rezolvat ceva. Oricum, un search pe forum nu strica.3. Ala te pot eu ajuta sa-l faci, dar nu te ajuta cu nimic daca nu le ai pe restul.4. Da, ar trebui sa mearga cu atribute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfera Posted October 30, 2010 Author Share Posted October 30, 2010 Sunt de acord sa platesc ( in limite rezonabile, nu preturi astronomice ) pentru dezvoltarea unui calculator de pret.Astept oferte de pret pe PM. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts