avinet Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 לכל מי שמתקשה בהתקנת החנות הוירטואלית של פרסטהאני מציע עזרה והתקנה של החנות עם עברית מלאה כולל חבילת איכסון ודומיין ישראלי.יותר פרטים על החנות אני מציע באתר שליhttp://avinet.co.ilיש לי נסיון של מעל שנתיים עם החנות הוירטואלית של פרסטה ולמעלה מעשר שנות נסיוןבעיצוב ובניית אתרים. אני מציע להכנס ולראות מדובר במחירים מאוד נוחים. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradate Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 אפשר לראות עבודות שעשית? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avinet Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 אפשר לראות דוגמא כאןwww.abay.co.ilניתן לעשות עברית מלאה לחנות המתנות שלךכולל שופינג קארט וטפסיםלמחירים צור איתי קשר במייל[email protected]מחירי הנחה לקהילה הדתית Link to comment Share on other sites More sharing options...
t082004 Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 אני מצטער על ההתפרצות, אבל בדוגמה שלך האתר לא בימין לשמאל מלא! תבדוק כאןwww.freeetouch.co.ilזאת חנות בעברית מלאהלפרטים: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts