host4site.co.il Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 שלום לכולםההתקנה של פרסשופ רצה מצוין רקיש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר לצד האדמין גם עם הסיסמה הנכונהפשוט לא קורה כלום לא שיגאה כלום .אבל אם אני רושם שגיאה במייל או בסיסמה אז אני כן מקבל שגיאותבבקשה אם יש משהו שיכול לעזור?פתחתי את אותו נושא בפורום התקנות אם אפשר לנעול שם כי לא נראה לי שהבינו אותי שם.כתובת האתר זהושל האדמיןתודה כפיר מןירושלים Link to comment Share on other sites More sharing options...
host4site.co.il Posted November 6, 2008 Author Share Posted November 6, 2008 אז ככה הבעיה נפתרהבעצם זה לא היה בעיה פשוט אין גישה לממשק הניהול ללא הוספת wwwלכתובת המבוקשתבכדי להימנע מכך יצרתי קובץ .htaccessשיגרום לכל משתמש שפונה לאתר או לאדמין ששחך להוסיףהפניה קבועה 301 ישירות ל-wwwשם הקובץ: .htaccessתוכן הקובץ: RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^host4site\.co.il [nc] RewriteRule (.*) http://www.host4site.co.il/$1 [R=301,L] שנה את שם האתר לשם שלך ללא שינוי או מחיקת ערכים מהתוכןתהנוכפיר מן Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsMax Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 תודה רבה Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts