DZERMEN Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Nemužu najít klasickou funkci "příslušenství". Nemyslím zboží v kategorii, ale takto:Koupím auto a k němu si mohu vybrat třeba:- gumy- zimní řetězy- autoradioMožná mi to jen nedochází, ale nikde tuhle fci nevidím[email protected], icq 396387561 skype lukas.jirman Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepe-flash Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Nemužu najít klasickou funkci "příslušenství". Nemyslím zboží v kategorii, ale takto:Koupím auto a k němu si mohu vybrat třeba:- gumy- zimní řetězy- autoradioMožná mi to jen nedochází, ale nikde tuhle fci nevidím[email protected], icq 396387561 skype lukas.jirman Pri zadávaní tovaru , máš úplne na spodku položku príslušenstvo, kde si vieš vybrať čo k danému tovaru odporúčaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZERMEN Posted October 22, 2010 Author Share Posted October 22, 2010 Nemužu najít klasickou funkci "příslušenství". Nemyslím zboží v kategorii, ale takto:Koupím auto a k němu si mohu vybrat třeba:- gumy- zimní řetězy- autoradioMožná mi to jen nedochází, ale nikde tuhle fci nevidím[email protected], icq 396387561 skype lukas.jirman Pri zadávaní tovaru , máš úplne na spodku položku príslušenstvo, kde si vieš vybrať čo k danému tovaru odporúčaš. Já su fakt idiot..slepej...DÍKY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts