vigel Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Ahoj,Prosim jak udelam abych mel block myaccount v pravem sloupci misto v levym?P.S mimochodem uz se me povedlo prizpusobit myaccount tak aby po odlhlaseni tam zustala pole s prihlasenim.kdo ma zajem muze stahovat a nahradit tak stavajici modul.(je to v cz) odzkouseno na verzi 1.0.0.8 blockmyaccount.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakrcz Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 nastavis v Back Office >> Modules >> Positions tam si das pridat > Modul : vyberes jakej block> Zavěsit do : nastavis kde se ma zobrazovat - Right column blockpak smazat ten starej - snad je to ono Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted November 6, 2008 Author Share Posted November 6, 2008 nastavis v Back Office >> Modules >> Positions tam si das pridat > Modul : vyberes jakej block> Zavěsit do : nastavis kde se ma zobrazovat - Right column blockpak smazat ten starej - snad je to ono A jaaa to hledam vsude po souborech diky moc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffa Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 ma nekdo tento funkcni modul pro prestu 1,2,5 ? tady na foru bohuzel neni ke stazeni posledni verze 1,5jde mi o tento modul, ktery na hlavni strance zobrazuje blok pro prihlaseni (jmeno, mail + zepomneli jste heslo?)tady ma byt ke stazeni a proste neni .. http://www.prestashop.com/forums/viewthread/7253/modules___development/bloc_my_account__custom_diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 ma nekdo tento funkcni modul pro prestu 1,2,5 ? tady na foru bohuzel neni ke stazeni posledni verze 1,5jde mi o tento modul, ktery na hlavni strance zobrazuje blok pro prihlaseni (jmeno, mail + zepomneli jste heslo?)tady ma byt ke stazeni a proste neni .. http://www.prestashop.com/forums/viewthread/7253/modules___development/bloc_my_account__custom_diky Ale je, je asi na treti strance a by makal korektne tak tam musis par veci udelat to je jedno.. tady je pocestenej a lehce upravenej..Edit: To zobrazeni se zapina v administraci v modulech..Edit2: Testovano na 1.2.5blockmyaccount.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffa Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 super! diky moc .. ses zlatej :-)VYRESENO ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojtech Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Taky moc díky s radou jak přemístit modul Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinan Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Ja to mam zasedle kdyz chci zenit stranu tal ten vyber je zasedly a nejde editnout, jak to povolim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie_Mays_Hayes Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Taky mám ty volby zavěšení zašedlé (neaktivní). Nevíte někdo, čím to je? Zrovna potřebuji přemístit nějaké panely Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinan Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Prisel jsem na to. Dej odebrat košik a pak dej přidat modul košík, tam si zvoliš stranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie_Mays_Hayes Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Prisel jsem na to. Dej odebrat košik a pak dej přidat modul košík, tam si zvoliš stranu. Zkusil jsem tento postup a ne, že by to zrovna aktivovalo tu změnu zavěšení (ta je pořád zašedlá, neaktivní), ale po odinstalování a opětovném nainstalování modulu Reklama, se modul zobrazoval v pravém i levém sloupci. Stačilo tedy jeden z nich vymazat.Poněkud krkolomný postup pro přesunutí modulu, ale fungoval Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie_Mays_Hayes Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Teď jsem si nainstaloval i zde zmíněný modul MyAccount a rád bych jej přesunul do pravého sloupce, jak už píše autor tématu. Nevíte někdo, jak aktivovat tu změnu zavěšení, aby nabídky nebyly zašedlé? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinan Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 OK znovu a pro natvrdlé.Jdete do admina, kliknete na moduly, kliknete tam na pozice, kliknete na pridat modul, vyberte ktery a kde, ulozit a nyni mate modul tam kde chcete, stary z pozic odeberte. OK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie_Mays_Hayes Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Díky moc, nevěděl jsem, že i v pozicích lze přidávat a odebírat moduly. Snad tohle vlákno poslouží každému, kdo si nebude vědět rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinan Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Díky moc, nevěděl jsem, že i v pozicích lze přidávat a odebírat moduly. Snad tohle vlákno poslouží každému, kdo si nebude vědět rady Neboj ja na to prisel sam ale asi po trech dnech:) Zakladatel by to mohl oznacit za vyreseno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts