Inkton Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 Witam. Jak w temacie, Wiem że istnieje moduł, który oblicza koszty wysyłki w zależności od odległości od klienta. Chodzi o duże gabaryty więc w grę wchodzi własny transport dlatego potrzebuje takiego dodatku. Wygląda to tak że na podstawie miasta wprowadzonego w kroku adres w kolejnym kroku pokazywała się mapka chyba z google maps i narysowana droga z punktu A do B, napisana ilość kilometrów oraz wycena wysyłki w to miejsce. Teraz pytanie czy taki moduł można kupić czy ktoś sobie go zamówił indywidualnie, bo widziałem na jednej stronie dokładnie taki moduł, który teraz opisuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeryk2 Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 Taktyczny wpis do obserwowania tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 Na addonsach wpisz shipping by distance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inkton Posted April 12, 2018 Author Share Posted April 12, 2018 3 hours ago, endriu107 said: Na addonsach wpisz shipping by distance. Dzięki wielkie tego szukałem. Jeszcze mam pytanie. Są 2 wersjeShipping Costs Based on Distance oraz Moduł dostawy bazujacy na odległości Pro Cena różni się prawie dwukrotnie, a wydaje mi się że to to samo tylko przetłumaczone na polski. Czy tak jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr K. Posted April 13, 2018 Share Posted April 13, 2018 (edited) Twórca tego pro jest z Polski i ma też wersję nie pro a obie sprzedaje też na swojej stronie sporo taniej ale czym się różnią nie wiem - jak się próbowałem z nim skontaktować w sprawie zakupu licencji to nie dostałem odpowiedzi i nie zaryzykowałem kupna od kogoś kto nawet przed sprzedażą olewa klientów ;-) Natomiast ten pierwszy jest mam wrażenie od innego developera, nie miałem do czynienia z nim. Edited April 13, 2018 by Piotr K. (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 13, 2018 Share Posted April 13, 2018 Jeśli support leży to w razie błędów będzie problem, na addonsach kupując teoretycznie będzie łatwiej wyegzekwować pomoc lub zwrot kosztów gdyby moduł był trefny, teoretycznie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts