Daniel Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 (edited) Witam, czy może ktoś wytłumaczyć jak mogę przenieść moduł "Łącza drzewa kategorii" z lewego boku na środek? Chciałbym aby lista kategorii była poziomo na środku, dodatkowo żeby wyświetlało się zdjęcie przy każdej z nich. Edited April 11, 2018 by Daniel (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 x13_pl Posted April 14, 2018 Share Posted April 14, 2018 Wg mnie lepiej zmodyfikować tak by wyświetlać też podkategorie po prostu jak to było w 1.6 a nie przenosić blok kategorii. Robiliśmy tak w kilku 1.7 - powinieneś znaleźć w internecie jako "display subcategories PrestaShop 1.7" Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daniel Posted April 17, 2018 Author Share Posted April 17, 2018 Dzięki, jakoś się udało. Tylko te miniaturki są troszkę małe. Jak można zmienić ich rozmiar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Daniel
Witam,
czy może ktoś wytłumaczyć jak mogę przenieść moduł "Łącza drzewa kategorii" z lewego boku na środek? Chciałbym aby lista kategorii była poziomo na środku, dodatkowo żeby wyświetlało się zdjęcie przy każdej z nich.
Edited by Daniel (see edit history)
2 answers to this question
Recommended Posts