Gaston17 Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 A jsem tady s další prosbou o radu. Jsem těsně před spuštěním shopu a při kontrole objednávky jsem narazil na problém, který se tady nejspíš už několikrát řešil, ale já i po prohlídce starých témat z toho nejsem rozumný.Můj problém se jmenuje nákup bez registrace. Chtěl bych tuto možnost na e-shopu mít, ale rozhodně ne v současné podobě Jde o to, že jsem si nechal obchod dělat u jednoho kolegy odtud a ten se mi teď už hodně dlouho neozývá na dodělání detailů, tak se v tom pachtím sám.A teď k samotnému problému...při prvním nákupu bez registrace je všechno v pohodě. Problém ale nastává v momentě, kdy by chtěl člověk objednat podruhé. Systém ho nepustí do objednávky vzhledem k již dříve zadanému mailu, ale zase na druhou stranu při potvrzovacím mailu z první objednávky nedorazily na mail kupujícího žádné přihlašovací údaje. Takže jak jsem říkal, dotyčný se nedostane do objednávky (při vybrání nákupu bez registrace, následném vyplnění údajů a potvrzení na tlačítko "Pokračovat" to objednávajícího vrátí o krok zpět, zase k výběru mezi registrací a bez registrace. Jo a vymaže to navybírané položky v košíku), ale ani se nepřihlásí. Moc nevím co dál vyzkoušet. Prosím poraďtePředem díky všem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 A jsem tady s další prosbou o radu. Jsem těsně před spuštěním shopu a při kontrole objednávky jsem narazil na problém, který se tady nejspíš už několikrát řešil, ale já i po prohlídce starých témat z toho nejsem rozumný.Můj problém se jmenuje nákup bez registrace. Chtěl bych tuto možnost na e-shopu mít, ale rozhodně ne v současné podobě Jde o to, že jsem si nechal obchod dělat u jednoho kolegy odtud a ten se mi teď už hodně dlouho neozývá na dodělání detailů, tak se v tom pachtím sám.A teď k samotnému problému...při prvním nákupu bez registrace je všechno v pohodě. Problém ale nastává v momentě, kdy by chtěl člověk objednat podruhé. Systém ho nepustí do objednávky vzhledem k již dříve zadanému mailu, ale zase na druhou stranu při potvrzovacím mailu z první objednávky nedorazily na mail kupujícího žádné přihlašovací údaje. Takže jak jsem říkal, dotyčný se nedostane do objednávky (při vybrání nákupu bez registrace, následném vyplnění údajů a potvrzení na tlačítko "Pokračovat" to objednávajícího vrátí o krok zpět, zase k výběru mezi registrací a bez registrace. Jo a vymaže to navybírané položky v košíku), ale ani se nepřihlásí. Moc nevím co dál vyzkoušet. Prosím poraďtePředem díky všem Tusim problem v tom ,ze zakaznik objednal bez tzv.registrace pricems probehla tzv. skryta registrace :-)to znamena at si zkusi na mejl odeslat nove heslo a prihlasit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts