tttt Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Ahoj potřebuji poradit. Když chci do prestashopu přidat nějaké moduly, tak si je stáhnu, pak to nakopíruji do složky modules, a následně se přihlásím do admin centra a v záložce modules by se měl zobrazit ne? Jenž tam se mě nic nezobrazí. Poradťe prosím :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Jak vypadá ten rozbalený modul v adresáři /modules? Nemá třeba nějaký podadresář? V seznamu modulů se zobrazí, pokud např. je v /modules podadresář /bankwire a v něm je soubor bankwire.php. V seznamu modulů se objeví pod jiným jménem, než je název podadresáře. Anglické jméno modulu v seznamu se dá zjistit ze souboru např. bankwire.php, řádek s $this->tab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tttt Posted October 16, 2010 Author Share Posted October 16, 2010 No přesně takhle to mám v modules mám adresář zbozi a v něm zbozi.php a práve v administraci preta v modulech se mě nezobrazí vůbec žádný Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Možná tomu modulu něco schází a Presta to pozná. Dělají se tam všelijaký testy. Myslel jsem, že se to děje u více modulů. Pokud jednoho, tak to bude asi chyba v něm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tttt Posted October 16, 2010 Author Share Posted October 16, 2010 no právě u více modulů, to zbozí jsem uváděl jako příklad, ale tak vyzouším ještě nějaké a uvidím. Hlavně jsem se chtěl ujistit, že dělám správný postup. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts