veve_zlobidlo Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Ahojky,upravuju si template Matrice (http://dgcraft.free.fr/blog/index.php/themes-prestashop/matrice-theme-prestashop-1-3-1/) a narazila jsem na problém, který mi nejde vyřešit.Pokud v editorialu zaměním anglický text (co se zobrazuje ve slidu vpravo) za text s českými znaky, text se mi vůbec nezobrazí a místo něj je ve zdrojáku pouze .Úpravy pro entity nepomáhají.Nevíte, PROSÍM, někdo, co s tím?Díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
silencl Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Pokud v editorialu zaměním anglický text (co se zobrazuje ve slidu vpravo) za text s českými znaky, text se mi vůbec nezobrazí a místo něj je ve zdrojáku pouze . Myslim, ze problem je v tom, ze se snazite upravit puvodni text souboru - editorial.tpl v editoru. Text bohuzel neni kompatibilni s diakritikou. Je treba pouzit puvodni soubour "editorial.tpl" a samotnou upravu textu pak provest v administraci obchodu ->Tools/Translations a pak vybrat prelozeni Modulu -> samotny text se pak upravuje v "matrice - editorial". Pouze odkazove url je treba zmenit v samotnem souboru editorial.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts