ikosk Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Mal by som jednu poziadavku na naprogramovanie prestashopu (modulu). Moja poziadavka by bola nasledujuca:Kedze faktury co vystavuje prestashop automaticky nam absolutne nevyhovuju a mame externy uctovny program, teda vystavujeme vsetky faktury manualne v programe. Bolo by mozne naprogramovat nejaky modul pomocou ktoreho by sme faktury mohli uploadnut na server s tym ze by sa faktura ukazovala namiesto tej co sa vystavuje automaticky?Ppri kazdej objednavke v admin menu by bola moznost uploadnut nasu vlastnu fakturu v PDF a po prihlaseni by si ju zakaznik mohol stiahnut/vytlacit, popripade by mu bola zaslana automaticky emailom.Dalo by sa nieco take spravit? Poprosil by som aspon pribliznu cenu.DakujemVase ponuky posielajte na e-mail: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
7kiko4 Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Zdravím,ja som si modifikoval faktúry tak aby mi vyhovovali a vyhovovali aj účtovníctvu SK. Odstránil som číslo faktúry a účtovníčka ich zaraďuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts