pszemek Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Dzień dobry, Potrzebuje osoby, która pomoże uruchomić sklep. Sklep jest już odpalony, skonfigurowany, praktycznie wszystkie rzeczy już działają. Pozostaje mi jeden w sumie największy problem. Produkty: niektóre mam na miejscu, a większość chcę ściągać po zamówieniu klienta od moich dostawców. Tylko, że nie każdy mój dostawca ma moduł do presty. Większosć dostawców oferują pliki csv, xml Potrzebuję jakoś to ogarnąć by produkty się nie nakładały i żeby po załadowaniu były w przypisanych w moich kategoriach, które ja stworzyłem w sklepie Dostawców mam około 10, niektóre produkty mogą się duplikować - może być różnica cen zakupów dla mnie od niektórych dostawców w tedy bym chciał by automatycznie aktualizował tą najlepszą cenę zakupów dla mnie. Jakiś moduł do szybkiej zmiany ceny sprzedaży w kategorii, chodzi mi tu o to, żeby nie wchodzić w pojedynczy każdy produkt tylko w jednym okienku zmieniać cenę zakupu i cenę sprzedaży dla wielu przedmiotów i każda inna cena dla wielu przedmiotów Dodatkowo bym chciał Integracja z ceneo Przystosowanie do RODO SSL - tylko, że serwer na którym stoi presta jest moim własnym serwerem. Jakiegoś mentora na start który w razie problemów z produktami pomoże mi Chętne osoby z wyceną proszę o kontakt na maila: gruszka-pszemek@o2.pl chyba, że chcą to mogą i tu pisać. W razie pytań zapraszam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr K. Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 17 hours ago, pszemek said: Przystosowanie do RODO Ponieważ będzie teraz coraz więc prób oszukiwania i naciągania na nic niewarte dokumenty i certyfikaty to tylko podpowiem, że nie ma czegoś takiego co nam załatwi przystosowanie sklepu do RODO. Nie wystarczy parę wzorów dokumentów czy certyfikat i nie ma znaczenia czy one będą za 50, 500 czy 5000. Jeśli będą znaczące cokolwiek certyfikaty to będą wydawane po wejściu w życie przepisów np. przez prezesa UODO albo specjalne podmioty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
telu Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 Został udostępniony darmowy moduł (przygotowany przez prestashop) do obługi RODO, jedynie co musisz zrobić do dostosować regulamin sklepu do wymogów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 Moduł darmowy jest tylko do wersji 1.7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pszemek Posted June 8, 2018 Author Share Posted June 8, 2018 a jest coś pod 1,6 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 https://www.prestashop.com/forums/topic/837810-co-z-rodo/?tab=comments#comment-2887234 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts