citanek Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Dobrý den,mám na eshopu danou dopravu Česká pošta, funguje to bezvadně. Chci si udělat i PPL, nastavil jsem vše podle Česká pošta, ale nezobrazuje se to, chtěl jsem udělat i Bankovní převod, nevím kde nastavit bankovní účet nic, prostě je to hrozně nepřehledné a jsem v pasti.... Může někdo poradit ? Nestahoval jsem žádný moduly, použil jsem vše co je dostupné v modulech.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Zkousel jsi pouzit tlacitko HLEDAT?BU se nastavuje v modulech-> bankovni ucetProc mas problem s PPL nevim, muze toho byt spousta, at uz restrikce pro urcite zeme/staty, tak nastaveni omezeni vahove nebo cenove atp.BTW. E-shop by mel delat nekdo kdo tomu aspon trochu rozumi, ne ten kdo to ani poradne neprojde a pak se tu zepta a ceka az mu nekdo odpovi. Pak ty obchody vypadaj ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Přesněkdyž je pro tebe administrace nepřehledná a si v koncích už u dopravce, tak se na to vybodni nebo si někoho zaplať. Ušetříš nervy nejen sobě! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 hehehe, ale ste zlí chlapci V každom prípade si sadni pred monitor, a vela vela študuj, ako sa správa PS, ako funguje BO, a aké tam máš záložky, A keď ti bude takáto otázka pripadať ako otázka od slepca / lebo to nevidí - preto si mal takéto reakcie / tak sa niečo spýtaj, niečo , čo nie je nahrubo zvýraznené v BO ...Ja tiež teraz riešim problém , ako vyriešiť zadefinovanie dopravcu pre konkrétny druh tovaru, zatial som na to neprišiel, ak to niekto vie, poprosím o odpoveď. Príklad : tovar xx distribuujem všade podla zadefinovaných prepravcov podla zony.Tovar xy viem tiež poslať všade, avšak iba iným prepravcom, alebo stávajúcim prepravcom , ale s presne zadefinovanou cenou. A to mi robí problém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petan.S Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 hehehe, ale ste zlí chlapci V každom prípade si sadni pred monitor, a vela vela študuj, ako sa správa PS, ako funguje BO, a aké tam máš záložky, A keď ti bude takáto otázka pripadať ako otázka od slepca / lebo to nevidí - preto si mal takéto reakcie / tak sa niečo spýtaj, niečo , čo nie je nahrubo zvýraznené v BO ...Ja tiež teraz riešim problém , ako vyriešiť zadefinovanie dopravcu pre konkrétny druh tovaru, zatial som na to neprišiel, ak to niekto vie, poprosím o odpoveď. Príklad : tovar xx distribuujem všade podla zadefinovaných prepravcov podla zony.Tovar xy viem tiež poslať všade, avšak iba iným prepravcom, alebo stávajúcim prepravcom , ale s presne zadefinovanou cenou. A to mi robí problém. A co takhle zkusit nadefinovat nejaky rozsah hmotnosti, ktera neni definovana u ostatnich dopravcu, ktere mas. A tuhle hmotnost priradit tomu zbozi? To mě jen tak napadlo, nevím jestli to bude fungovat. ;-) Jinak já zase řeším, jak pro určité zboží mít omezené způsoby platby, třeba jen paypal. A u zbytku všechny ostatní možnosti placení. :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 s tou hmotnosťou je to celkom šikovný nápad, len tam by bolo treba zadefinovať na každom tovare hmotnosť, škoda že presta nevie rátať aj s cenou, aj s hmotnosťou ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petan.S Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 tak místo půl dne hledání nějakého modulu dáš za půl dne ke zboží který chceš určitou hmotnost no. Co se týká kombinování cen a hmotností je dle mě už zbytečnost. Radši bych možnosti platby pro dané zboží ;-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts