vasekcekal Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Zdravím, mám problém se zobrazováním dopravců. V administraci je mam všechny nastavené dobře. Váhové limity OK. Dokonce když si přidám do košíku zboží tak mi to samo ukáže dle váhy výši poštovného, ale jakmile se při vyplnění objednávky dostane k výběru dopravců, tak se vypíše "There are no carriers available that will deliver to this address!"Prosím, kde může být chyba? DěkujiJinak verzi mam 1.3.2.3. Adresa www.test.atv-rakovnik.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasekcekal Posted October 13, 2010 Author Share Posted October 13, 2010 tak jsem pro jistotu udělal další testovací účet z na tom to normálně funguje. Proč z jednoho účtu to nabíše nedostupné a u druhého to normálně nabídne dopravce?Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukk Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Třeba by vám pomohlo to co mě. Viz poslední příspěvek: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/67910/instalace_konfigurace___aktualizace_upgrady/patn_se_potaj_dopravci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Nelisily se ty ucty statem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasekcekal Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 už jsem na to přišel..moje blbost. Účty se lišily svou kategorií. Jeden byl default a druhej dealer. Nevěděl jsem že musím pro každou skupinu přiřadit dopravu.Děkuji moc za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts