tuk66 Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 (edited) Zdravím všechny, nachystal jsem nový modul M4 Otáčející se reklama, která zobrazuje v bloku reklamní obrázek a po určitém čase se vertikálně nebo horizontálně překlopí. Dá se zvlášť nastavit čas prvního překlopení a čas následujících. Smyslem takové reklamy je upoutání pozornosti neočekávaným pohybem na stránce. Čas druhého a dalších překlopení lze proto nastavit zvlášť (a měl by být o dost delší), aby pohyb příliš neobtěžoval. Hodí se výborně pro upozornění na novinky v nabídce. Zajímají mně praktické zkušenosti. Napište, co by se dalo vylepšit nebo jestli to není příliš invazivní způsob reklamy. Ke stažení na http://www.presta-ad...e-reklama.html. ZDARMA Edited November 12, 2012 by tuk66 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Nainstaloval jsem ,spustil, vidim ji ,ale nic se neotaci.+ neslo by ten STYLE hodit do externiho css? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 14, 2010 Author Share Posted October 14, 2010 Styl je úplně odlišný pro horizontální a vertikální otáčení. Proto není v externím souboru. Nefunkčnost to nemůže ovlivnit. Asi to bude prohlížečem. Testoval jsem to ve všech možných od IE6, přes Safari, Chrome, Opera, QtWeb po Firefox v Prestě 1.3.1 (jinými slovy jQuery, které vše zařizuje je ve verzi 1.2.6). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 17, 2010 Author Share Posted October 17, 2010 Modul jsem upravil. Nyní projde XHTML validátorem. Styl je v hlavičce stránky.Na okraj. Pokud je na stránce nějaká chyba Javascriptu, tak otáčení nefunguje (protože ho dělá skript). Dá se toho využít k otestování chyb Javascriptu na stránce :gulp: (to je ale divnej nápad, co?!) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbar Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Ahoj, šlo by nějak udělat, aby se po otočení obrázku, zobrazil jiný obrázek? Nastavit to třeba na 5 obrázků. Jinak je to moc hezký. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted June 7, 2011 Author Share Posted June 7, 2011 Výměna několika obrázků by byla pěkná. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbar Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 tak že to nejde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted June 7, 2011 Author Share Posted June 7, 2011 Určitě by to šlo. Ale v této chvíli na úpravu nemám dostatek času. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbar Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Vypadate jako zkuseny uzivatel, mohl bych Vás poprosit o radu?Zhruba posledni mesic jsme zaznamenaly rapidni pokles prodeje zbozi, konkretne videotelefonů provedl jsem kontrolu zadanim klicoveho slova VIDEOTELEFON na zbozi.cz a zjistil jsem ze se jeden nachazi na 3. strane a na 4. strane druhy a zbytek videotelefonu se nekam vytratil, skoncil jsem u hledani na asi 12. strance, kam stejne nikdo nezavita, kdyz neco hleda. Pred tim jsme se zobrazovali na 1. strance maximalne na 2. strance a byly tam vsechny. Mame placenou sluzbu zbozi standart (prokliky).Volal jsem na seznam a tam mi nedokazali rict kde je chyba. Rikali ze je divne ze se zobrazujeme az na treti a to vubec nemluvim o tom ze tam neni vse.Nevite jak toto vyresit?Dekuji za pripadnou pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted June 7, 2011 Author Share Posted June 7, 2011 Odpověděl jsem emailem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbar Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 take jsem odpovedel mailem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted November 12, 2012 Author Share Posted November 12, 2012 Nová verze modulu je ke stažení zdarma na www.presta-addons.com. ZMĚNY v1.1.0 (10. 11. 2012) - Kompatibilní s verzí 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted January 22, 2013 Author Share Posted January 22, 2013 Nová verze modulu je ke stažení zdarma na www.presta-addons.com. ZMĚNY v1.1.1 (22. 1. 2013) - Přidání stylu otáčení "zmenšení" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReneK Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Zdravím tě, stáhl jsem si tvůj modul reklamy, vše funguje OK. Mám dotaz, snažím se přidat stejný modul pod č.2 vše ok až na to že se obrázek neotáčí. Neměl bys nějakou radu? Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted January 2, 2014 Author Share Posted January 2, 2014 Napřed se zeptám, co si mám představit pod "přidat stejný modul pod č. 2". Obecně, pokud se obrázek neotáčí, tak je problém s Javascriptem. O jaký jde prohlížeč a verzi PrestaShopu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReneK Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 (edited) modul má název m4flipad a další jsem přejmenoval na m4flipad2 a v tpl i v php jsem upravil dle názvů m4flipad.php a m4flipad2.php atd. Modul m4flipad funguje a otáčí se ale m4flipad2 se neotáčí, můžu poslat emailem kod Prohlížeč je mozilla tak i chrome a presta 1.5.6.1 Edited January 2, 2014 by Renek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted January 3, 2014 Author Share Posted January 3, 2014 Tak to je jasné. Modul s ničím takovým nepočítá, takže pouhé přejmenování souborů nestačí. Musel by se změnit i kód. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts