ramble Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Zdravím, tak se mi podařilo konečně stvořit eshop k obrazu svému. Grafika je prozatimní než se vytvoří něco lepšího ale obchod je spuštěn.Budu rád pokud napíšete komentáře, připomínky a postřehy.Poděkování Vám všem co tady přispíváte. Naopak pokud budu schopen rád poradím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Proc se mi to ukazuje v anglictine ?Proc tam pulka veci neni vubec vyplnena (terms of use, delivery, ....) z defaultu ?Proc je tlacitko "vyhledej" mimo ramecek ?Proc linky vedou na prazdne nebo neexistujici stranky ?tot jest prvni pohled... dal jsem to nestudoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Mně to funguje a zobrazuje se dobře. Nemáš to špatný. S tím vyhledáváním docela dobrý nápad a design taky OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramble Posted October 12, 2010 Author Share Posted October 12, 2010 Proc se mi to ukazuje v anglictine ?Proc tam pulka veci neni vubec vyplnena (terms of use, delivery, ....) z defaultu ?Proc je tlacitko "vyhledej" mimo ramecek ?Proc linky vedou na prazdne nebo neexistujici stranky ?tot jest prvni pohled... dal jsem to nestudoval. Čekal jsem kritiku ale tohle je hodnocení nefunkčního shopu V čem jsi to prohlížel?Testoval jsem v XP s IE8, Firefox 3.6.1, Chrome 6.0.472, Opera 10.62.Určitě by mě zajímalo jestli má i víc lidí problém zobrazit tyhle stránky. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 funguje, mne osobne sa zda byt ten titulny obrazok zbytocne velky, inak da sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Ramble: Prohlizec IE7, OS WinXP, vse v US verzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Ten pneumatikovej kůň mně dostal.Na stránce http://www.good-pneu.cz/content/4-kontakty je chyba ve slovech "číslo účtu". Horní část stránky vedle loga se mi zdá zbytečně prázdná a nevyužitá. No, a ta barva pozadí není podle mého gusta, ale to je subjektivní názor.V IE6 na 1024x768 se layout zbortil - viz příloha. A ikona lupy není OK. Ale to je známá chyba IE6 a transparentních PNG obrázků (jako lék se používá IE6 PNG Fix). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Pro ověření vzhledu v různých prohlížečích můžeš použít http://browsershots.org/. Není sice úplně ideální, protože tento web používá k testování počítače dobrovolníků z celého světa a ti mají různá nastavení, ale pro základní přehled stačí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramble Posted October 16, 2010 Author Share Posted October 16, 2010 Tak problém defaultního jazyka jsem vyřešil pomocí tohohle threadu. Opravdu se v prohlíčečích s defaultní angličtinou zobrazila jen en verze.Číslo účtu opravené, horní banner doplňen. Pozadí decentně ztmaveno (při tvorbě jsem měl špatně nastavený monitor Teď ještě poladit tu kompatibilitu. Děkuji všem za postřehy! Máte u mě slevu na gumy - hlaste se do PM :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clay Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Barva pozadí se mi zdá taky dost brutální, i po úpravě Prázdné kategorie (letní pneu, motocykly..) bych z navigace vyřadil / skryl dokud nebudou obsahovat alespoň jednu položku, je dost matoucí něco si tam navolit a skončit na stránce "Zadejte klíčové slovo".Chválím onepagecheckout, jen bych ještě přidal pop-up po přidání do košíku s možností Zpět do obchodu / Zobrazit košík, osobně mi to přijde mnohem plynulejší a usnadní cestu ke konverzi zvlášť uživatelům kteří se hůř orientují.Jinak když už máš onepagecheckout, hodí se i předvolit automaticky defaultní volby a zaškrtnutí, aby uživatel nemusel sám klikat na Newsletter, Souhlas s podmínkami, výběr platby atd. - stejně jako u způsobu dopravy, kliká jen pokud chce změnit. Navíc tím získáš spoustu kontaktů pro newsletter - podle mých zkušeností si newsletter dobrovolně vybere jen mizivá část zákazníků, pokud je předvolený, vypínají ho jen velmi zřídka.Omezil bych i výběr zemí, případně ho skryl úplně, pokud nemáš v plánu prodávat na Slovensko, ale to už je spíš detail.Kůň na hlavní straně je pěknej , jen se mi moc nezdá to záření kolem, spíš v tom trochu zaniká.V navigaci bych ještě vylepšil kategorie, např. http://www.good-pneu.cz/7-Pneu-pro-uzitkova-auta - chybí screeny a podle textu v kategorii nic není, ale v dalším kroku Zimní je jich přitom spousta.Je tam určitě dost věcí na kterých bude ještě potřeba zapracovat, ale osobně bych se v první řadě zaměřil na řešení navigace a design. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramble Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 Většina věcí je už opravena. Je pravda že menší chyby nacházím pořád i teď Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 ... dalsi konkurence nejlenejsipneu :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts