mihnea Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Fratilor am o mare problemaAm facut optimizare generala,am facut link exchange,am facut optimizare pentru fiecare produs in parte (din rubrica SEO de la crearea fiecarui produs) si tot degeaba.Tot nu-mi gasesc produsele dupa cuvinte cheie in primele pagini.Site-ul apare d-abia pe pozitia 14.NU AM VANDUT DECAT 5 PRODUSE IN 5 LUNISUNT DISPERAT!!!!!VA ROG DACA AVETI VREO IDEE SALVATOARE SPUNETI-MI SI MIE!!!!As vrea sa-mi apara site-ul in primele 10 dupa cuvantul cheie ales,iar produsele pe prima sau pe pozitia 5 dupa cuvintele cheie aleseEx: am spre vanzare o crema antiridam trecut cuvinte cheie: farmacie online,cosmetice,ten,antirid,crema,riduri,elimina,hidrateazasi..il gasesc pe pagina 48 la google dupa cuvantul de cautare crema antirid...ASTEPT OPINII Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_g Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Poate daca ai afisa domeniul te-am putea ajuta cu un raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
editoiubog Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Da, ar trbeui sa consulti pe cineva care stie seo si sa cauti sa pui linkuri spre siteul tau pe siteuri din acelasi domeniu. In caz ca este pe un cuvand foarte cautat atunci trebuie sa te chinui mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Continutul site-ului este de calitate? Importanta continutului este mare, Daca ai trece numele domeniului pe aici, am putea face o analiza mai elocventa Link to comment Share on other sites More sharing options...
prestarou Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 sau poti incerca sa folosesti campania adwords, care te duce pe primul loc cu site ul, chiar daca ai un site slab, unii lenesi se ocupa cu din astea! Vezi ca sunt pe aici pe forum unii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts