dandumit Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 am facut un mic sql de insert jutete romanesti : insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Alba","AB",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Arad","AR",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Argeş","AG",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Bacău","BC",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Bihor","BH",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Bistriţa-Năsăud","BN",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Caraş-Severin","CS",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Botoşani","BT",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Bucureşti","B",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Brăila","BR",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Braşov","BV",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Buzău","BZ",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Călăraşi","CL",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Cluj","CJ",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Constanţa","CT",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Covasna","CV",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Dâmboviţa","DB",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Dolj","DJ",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Galaţi","GL",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Giurgiu","GR",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Gorj","GJ",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Harghita","HR",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Hunedoara","HD",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Ialomiţa","IL",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Iaşi","IS",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Ilfov","IF",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Maramureş","MM",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Mehedinţi","MH",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Mureş","MS",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Neamţ","NT",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Olt","OT",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Prahova","PH",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Sălaj","SJ",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Satu Mare","SM",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Sibiu","SB",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Suceava","SV",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Teleorman","TR",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Timiş","TM",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Tulcea","TL",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Vaslui","VS",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Vâlcea","VL",0,1);insert into `ps_state`(`id_country`, `id_zone`, `name`, `iso_code`, `tax_behavior`, `active`) values (35,1,"Vrancea","VN",0,1); Link to comment Share on other sites More sharing options...
VASIrulz Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 saluterau deja pe site sub o forma mai accesibila judete_ro.csv Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandumit Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 Multumesc - si eu care credeam ca sunt primul care da o mana de ajutor.Apropo - nu uitati sa bifati in backend ca "Romania contains states".We Placut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delite Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Buna initiativa insa mie personal imi da eroare " ErrorSQL query:INSERT INTO `ps_state` ( `id_country` , `id_zone` , `name` , `iso_code` , `tax_behavior` , `active` ) VALUES ( 35, 1, “Alba”, “AB”, 0, 1 ) ;MySQL said: #1054 - Unknown column '“Alba†" Fac eu ceva gresit? SQL > Paste > Delimiter ; > GO Link to comment Share on other sites More sharing options...
delite Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 saluterau deja pe site sub o forma mai accesibila Cum se pot importa ca eu personal nu vad optiune de import state in BO?Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandumit Posted October 29, 2010 Author Share Posted October 29, 2010 eroarea o da de la ghilimeaua inversa. - nu inteleg de ce s-a facut asa la paste. Inca o problema e data de faptul ca in 1.3.2 pare ca ID-ul Romaniei este 36 si nu 35. Am facut upload cu scriptul. Daca-l deschideti intr-un editor sa selectati encoding UTF8.Si inainte de a rula puneti : SET NAMES utf8; insert judete.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VASIrulz Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 saluterau deja pe site sub o forma mai accesibila Cum se pot importa ca eu personal nu vad optiune de import state in BO?Mersi. Doar din BO lucrezi? Nu e mai simplu un csv si sa il importi direct in tabelul din baza de date? Eu in 2 miscari l-am pus sus. Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
delite Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 saluterau deja pe site sub o forma mai accesibila Cum se pot importa ca eu personal nu vad optiune de import state in BO?Mersi. Doar din BO lucrezi? Nu e mai simplu un csv si sa il importi direct in tabelul din baza de date? Eu in 2 miscari l-am pus sus. Bafta Am uitat de optiunea de import in baza de date mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 avesti aici judetele ro si hu in format sqlse goleste cu phpmyadmin (sau altceva) ps_state; ps_country; ps_zonese incarca fisierul alaturat si se verifica in BO la shipment/country cele doua teri, daca au ramas canada si usa se schimba numele lor si functioneza Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 aici e fisierul judete_ro_hu.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Salut,Eu am ales ca sa pun Romania la Zone si am asa: Zone -> RomaniaCountries -> JudeteleStates -> Orase/LocalitatiSa vad acum daca ma pot "lega" la baza de date a curierului... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 zone=europacountry=romaniastates=judete Link to comment Share on other sites More sharing options...
kryss05 Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Judetele pentru Romania 100% Functioneaza!Se dezarhiveaza, se apasa drop pe ps_state in phpmyadmin dupa care se importa fisierul alaturat!Romania este ca si tara pe pozitia 36, nu am inlaturat nimic din Tari sau Continete ci doar am adaugat Judetele aferente Romaniei!! ps_state.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut.iosub Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Salutare!Am editat manual "States" si le-am redenumit ca judete. Am adaugat tot de mana judetele Romaniei, dar la fiecare in parte am la campul de tara numai urmatoarele tari: Brazil, Canada, China, Mexico, USA.Acest camp apare in momentul efectuarii comenzii undeva? Ma gandesc ca ar arata urat sa apara in site ceva de genul "judetul Timis, Brazil". De unde as putea sa modific tarile respective? Am mers pe tari si am sters prima data exact aceste tari, dar tot apar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delite Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 din BO poti activa sau dezactiva daca tara respectiva are judete/state, edit pe tara si debifeaza Contains states Link to comment Share on other sites More sharing options...
webbusiness23 Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Despre ce versiune de Presta vorbiti? Merge si pe 1.2.5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
damndrunk Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Salut, urmat pasii de mai sus ai lui costi43, dar nu imi apar judetele. In BO la zones Europa are id 13, aceasta sa fie fie problema? Unde anume trebuie sa import fisierul din arhiva? Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damndrunk Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 scuze ca am postat de 2 ori, Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 dute la country editeaza romania, si bifeaza ca contine judete Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgify Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Salutari, Caut o baza de date pentruu a incarca localitatile sub judete (States -> Orase/Localitati), pentru a punctualiza livrarile. Exista un fisier cu localitati? Cu judete am gasit mai sus, Multumesc ! Totodata m-ar interesa daca se poate seta ca localitatea la inregistrare/adaugare adrese noi sa se seteze din lista introdusa de noi. (de a evita sa nu introduca o localitate in mai multe feluri). Multumesc anticipat pentru raspuns, Barna Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 cea ce cauti e mai greu, e nevoie de modificare de structura baza de date si intreg interogatoriul bazei de date, a prestashopului Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgify Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Multumesc pt. raspunsul rapid. Si un document care sa cuprinda localitatile (asa cum era cu judetele) ? Sunt sigur ca ar fi un fisier mult mai mare, dar se poate gasi undeva ? B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Multumesc pt. raspunsul rapid. Si un document care sa cuprinda localitatile (asa cum era cu judetele) ? Sunt sigur ca ar fi un fisier mult mai mare, dar se poate gasi undeva ? B. salut, incearca acest link Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgify Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 salut, incearca acest link Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
labutic Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Judetele pentru Romania 100% Functioneaza! Se dezarhiveaza, se apasa drop pe ps_state in phpmyadmin dupa care se importa fisierul alaturat! Romania este ca si tara pe pozitia 36, nu am inlaturat nimic din Tari sau Continete ci doar am adaugat Judetele aferente Romaniei!! Salut, Sunt incepator si aveam o rugaminte vizavi de cele scrise mai sus vizavi de pasi si anume: - am dezarhivat - am mers in tools - import - import file ...aici imi cere ce entitate sa import si nu vrea sa import gresit Poti te rog sa ma ajuti cu pasii, pas cu pas? multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 cum scrie si mai sus phpmyadmin (http://www.phpmyadmin.net/home_page/index.php) si nu in tools/import/..... deci: deschide cpanellul tau ai acolo phpmyadmin, si acolo munceste ca un negru, ca ti s-a spus pas cu pas Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgify Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Buna seara, Am o mica dificultate cu la setare curier. Am 2 curieri de setat, una pentru 15 judete, altul pentru restul. Exista modul standard cu care pot seta? Sau m-ati putea ajuta la o astfel de setare ? Ideea ar fi, ca sa verifice judetul de livrare, si sa selecteze automat curierul potrivit. Multumesc anticipat pentru raspuns. Barna Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgify Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Buna, M-ar interesa daca exista posibilitatea setarii ca bonus sa se primeasca un produs, sau si un produs ? Adica de ex. momentan pot seta ca la o comanda de min. 300 lei sa fie un discount de x%. As vrea ca sa setez inca 2 variante: 1. in loc de % sa setez una sau mai multe produse ca bonus. 2. pe langa % sa pot oferi si un produs ca bonus. Astept sfaturi, eventual daca v-ati intalnit deja astfel de setari si/sau module. Cu stima, Barna Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Buna seara, Am o mica dificultate cu la setare curier. Am 2 curieri de setat, una pentru 15 judete, altul pentru restul. Exista modul standard cu care pot seta? Sau m-ati putea ajuta la o astfel de setare ? Ideea ar fi, ca sa verifice judetul de livrare, si sa selecteze automat curierul potrivit. Multumesc anticipat pentru raspuns. Barna exista rezolvare aici .... bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywebro Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Le poti descarca de aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
div369 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 O scurta descriere despre cum se poate importa "judete-orase.sql" ca sa apara in liste, se poate? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Salut, Incerc si eu sa introduc judetele(ex state din eng) in PrestaShop™ 1.5.3.1. Incerc din localizare> aleg tara(Romania) si import si nu se intampla nimic. Ma puteti ajuta? Am citit forumul, am scos documentul ps_state dar nu stiu cum sa-l inserez. Se poate din BO? Daca nu cum se poate face? Multumesc, Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeloarama Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Care ma poate ajuta sa import si eu orasele din romania. caut o persoana cu care sa colaborez daca este . am un buget limitat Link to comment Share on other sites More sharing options...
roliviu Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 (edited) sal. Edited March 3, 2013 by roliviu (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikkanu Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Salut, Pentru cei care nu se descurca cu .sql, am atasat doua CSV-uri (sql dump-ul prelucrat) cu orasele si judetele din Romania. Sunt gata de importat in tabelele ps_state si ps_zone din instalarea DEFAULT a Prestashop (am testat pe 1.5.4). Inlocuiti prefixul 'ps' cu ce prefix ati introdus la crearea bazei de date din install. Importati fisierul in phpmyadmin, conform relatiilor: orase.csv - ps_zone judete.csv - ps_state La importul orase.csv, va rog sa aveti rabdare si sa nu inchideti pagina. Script-ul are de procesat aproape 14000 linii. Spor. csv imports orase si judete.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ginno Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 csv-urile cred ca sunt facute invers pentru vers 1.5 acum o sa ma gandesc cum o sa vina asocierea oraselor cu judetelor pt ca ps_zone nu are decat 3 campuri si ps_state are 7 campuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts