tuk66 Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 (edited) Nachystal jsem modul pro objednávání přímo ze seznamu položek minulých objednávek.Modul se jmenuje M4 Znovuobjednání a demo je na http://demo.presta-addons.com a dá se koupit na http://www.presta-ad...objednani.html. Cena je 39 € bez DPH.Testováno v Prestě 1.1 a 1.3.1, v prohlížečích Firefox 3.6, IE6, IE7, Opera 10.6, Safari 4, Chrome 6, QtWeb 3.3.Uvítám připomínky a náměty k vylepšení. Edited May 30, 2014 by tuk66 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 11, 2010 Author Share Posted October 11, 2010 Je pro někoho tento modul zajímavý? Zajímá mně, jestli je tento způsob řešení problému s objednáváním u stálých zákazníků v praxi použitelný. Nestyďte se. Beru i informaci, že je zadarmo drahý :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Podle mě to chtělo klikací produkty ze všech předchozích objednávek a možnná zlevnit. Podle mě za to jen tak někkdo litr nedá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theme_designer Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Je to dobrý modul Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 14, 2010 Author Share Posted October 14, 2010 Dnes nabízím modul se slevou 25%. Neváhejte.Modul je ideální pro pěstování loajality zákazníků nakupujících pravidelně a podobné zboží. Usnadní a výrazně jim zrychlí nákupy.Pro propagaci možnosti nákupů z minulých objednávek doporučuji modul Otáčející se reklama. Reklamní banner, který se po nastavené době sám překlápí, upoutá pozornost a má vyšší efekt než statická reklama. Je zdarma.Vše pořídíte na www.presta-addons.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 14, 2011 Author Share Posted October 14, 2011 Nová verze modulu je k dispozici. ZMĚNY v1.0.1 (30. 9. 2011) * Kompatibilní s verzí 1.4 * Přidán seznam objednávek s odkazy Stahujte z http://www.presta-addons.com a získáte 1 rok aktualizací zdarma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schamann Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Hledam neco podobneho ale ne presne tohle. ja bych potreboval modul, kterym vystavim stejnou objednavku za zakaznika (z administrace nebo automaticky 14 dni pred koncem obdobi). Prodavam predplatne a potrebuju, aby se kazdy rok vystavila objednavka automaticky znovu. Pak je na zakaznikovi, aby fakturu zaplatil nebo nikoliv. Jsou i moduly ktere automaticky provedou platbu po nejakem case, ale to se mi nelibi: 1 je to pouze pro platbu kreditkou nebo paypal a pod. a my mame vetsinu plateb prevodem na ucet. 2 treba uz ten zakaznik moje sluzby nechce a pak mi to prijde neprofesionalni. jestli by se dal tvuj modul upravit ozvi se. treba se domluvime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted November 7, 2012 Author Share Posted November 7, 2012 Nová verze modulu M4 Znovuobjednání je k dispozici na www.presta-addons.com. ZMĚNY v1.1.0 (7. 11. 2012) - Kompatibilní s verzí 1.5 - Přidáno zobrazování cen minulých objednávek - Rozšířen seznam posledních objednávek - Opraveno zobrazování odkazů na produkty (pouze u protokolu HTTPS) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 8, 2013 Author Share Posted October 8, 2013 Nová verze modulu M4 Znovuobjednání je k dispozici na www.presta-addons.com.ZMĚNYv1.1.0 (8. 10. 2013)- Kompatibilní s verzí 1.5.4.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 30, 2014 Author Share Posted May 30, 2014 Nová verze modulu M4 Znovuobjednání je k dispozici na www.presta-addons.com.ZMĚNY v2.0.0 (30. 5. 2014)- Kompatibilní s verzí PrestaShop 1.6- Přidána možnost znovuobjednání všech položek objednávky (pouze PrestaShop v1.6) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted June 24, 2014 Author Share Posted June 24, 2014 Nová verze modulu M4 Znovuobjednání je k dispozici na www.presta-addons.com.ZMĚNY v2.0.2 (24. 6. 2014)- Opraveno zobrazení seznamu objednávek (PrestaShop v1.5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts