pafka Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Nevite, jak lze vytvorit primy odkaz na zbozi s konkretnim atributem (zbozi ma treba atribut barva a ma 3 ruzne)? Nejak jsem nebyl schopen zjistit, zda-li to vubec jde. Napr. chci primy odkaz(link) na telefon nokia 6500 barva ruzova. pokud pouziju klasicky odkaz, zobrazi se mi vzdy ten defaultni atribut, coz zrovna nepotrebuju. a ostani lze navolit pak v color pickeru.diky za jakoukoliv odpoved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 jo to by mi taky zajímalo.bohužel o nic takovém nevím a pokud potřebuji odlišit zboží tak tvořím kopie např.1 - zboží název: auto modré2- zboží název: auto zelenéjinak stejné text a všechny vlastnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Jestli myslíš přímý odkaz ve stylu http://.../product.php?id_product=13, tak to asi nejde. V kódu jsem nic takového nenašel. Leda si to tam dodělat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts