czsars Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Poradíte mi někdo kde zaměnit +TX za s DPH? ale konkrétně ve výpisu zboží jinak se mi zobrazuje správně viz přiložený screen.Děkuji za ochotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efendy Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Poradíte mi někdo kde zaměnit +TX za s DPH? ale konkrétně ve výpisu zboží jinak se mi zobrazuje správně viz přiložený screen.Děkuji za ochotu v administraci - nástroje- překlady tam vybrat obchod k překladu a kliknout na CZ vlajku, pak jen dohledat +TX a do prázdného pole napsat s DPH. ještě zkontrolovat nastavení obchodu zda je nastaveno zobrazování cen s DPH Link to comment Share on other sites More sharing options...
czsars Posted October 7, 2010 Author Share Posted October 7, 2010 Díky za radu ale nejde mi to ještě na titulní straně a tam se mi to nedaří..Uprostřed doporučené zboží u ceny s DPH mám +TX a u bez DPH to mám dobře Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 na hlavní stránce to je modul homefeatured, takže překlady modulů Link to comment Share on other sites More sharing options...
czsars Posted October 7, 2010 Author Share Posted October 7, 2010 Vyřešil jsem to natvrdo v .TPL jinak to bohužel nešlo cz to bylo přeložené ale pořád tam bylo +TX.Tím pádem považuji za vyřešené a díky za ochotu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 změň titulek - přidej: (vyřešeno), případně uzavři thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts