DanAndrei Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Buna seara,Am facut upgrade la v.1.3.2 si am probleme ca nu pot adauga un produs nou in catalog. Nu imi apare zona de nume, descriere, meta. Asta se intampla si la produsele care le am deja, nu le pot redenumii si cand intru sa le modific imi apare No name. In front office totul pare OK.Daca incerc sa activez sau sa dezactivez primesc 2 erori, am atasat fisier sa vedeti, am reinstalat si limba romana, nu pot sa intru in Traduceri Nume Campuri, nu se incarca.Stie cineva ce pot incerca sa fac?Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanAndrei Posted October 5, 2010 Author Share Posted October 5, 2010 OK.....Am inlocuit in admin >> tabs >> AdminProducts.php cu cel din versiunea 1.2.5 si merge.Nu stiu daca e bine dar pana acum functioneaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanAndrei Posted October 14, 2010 Author Share Posted October 14, 2010 OK...... problema nu a trecut.Poate ca merge OK pentru produs dar ca sa adaug o categorie noua nu merge.Daca copiez fisierul vechi de AdminCategory nu mai imi afiseaza nici un produs in catalog, dispare tot inclusiv categoriile.Daca folosesc versiunea noua nu afisaza zonele de text.Stie cineva ce pot sa fac? Orice idee e binevenita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 daca ai pus limba default romana, pune si in BO tot romanatu scrii pe pagina engleza, formeaza produsul in pagina romana Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanAndrei Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 Nu am activat alte limbi, doar limba romana.In BO nu am tradus ca nu era necesar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 incearca asa:1. sterge toate cookies pentru siteul tau si incearca sa vezi cum merge acum sa adaugi produsul daca nu atunci 2. din phpmyadmin deschide tabela ps_lang si vezi ce id_lang are lb. romanadeschide acum ps_configuration si vezi daca corespunde valoarea lui PS_LANG_DEFAULT cu cel de mai sus. daca nu sunt la fel corecteazarepeta pasul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanAndrei Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 OK... am sters cookie-urile si am verificat si ps_lang si tot nu merge, dar, acum ca am intrat in myphpadmin am observat urmatoarea treaba:Eu primadata cand am facut database-ul am ales sa am ps_ab[tabel] si acum vad ca am si ps_[tabel]Asa ca am de ex am urmatoarele: ps_lang si ps_ablang, amandouaSincer nu cred ca e normal, mi-am facut update la 1.3.2, cred ca atunci s-a intamplat ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 aha incearca sa mai faci un update peste si vezi ca ajungi la un ecran care intreaba de prefix !! sa-l pui cum ai facut si prima oara inainte de asta sa faci backup si la DB si la FILES Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanAndrei Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 OK, incerc sa mai fac un update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 unde scrii numele produsului!!!!!!!!!! ce stegulet ai??????????????????nu cumva ai altceva inafara de steguletiul national al romaniei??????:O:O:O::):)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 aceasta eroare apare cand limba implicita este romana, si el incearca sa-l puna din limba engleza, produsul ar aparea in limba engleza, dar in limba romana la denumirea produs nu apare nimica, finnd implicit, bineinteles ca 0(zero) nu poti adaugael NU are nevoie de limba ROMANA in BO ca stie bine engleza, dar sa citesca instructiunile aia numai Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanAndrei Posted October 16, 2010 Author Share Posted October 16, 2010 OK... am rezolvat, am facut din nou un update la magazin si acum merge totul OK.Ms saach de ajutor.Iar in legatura cu limba romana era instalata si setata ca implicit iar steguletul rosu-galben si albastru(steagul national) era langa.BO-ul nu l-am tradus complet ca nu era necesar, iar FO-ul l-am tradus singur deoarece nu prea era limba romana pe vremea aia.Toate bune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts