cendaprnda Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Mám dotaz zda je možné jinak než záashem do databáze jednoduše vytvořit v bloku Výrobci podkategorie - něco jsme našel na zahraničních forech, ale nic konkrétního. Jedná se mi o to, že zboží dostávám již rozdělené a je tam např. jako výrobce uveden Lego a podkategorie Lego CityPokud bych to neřešil podkategoriema tak budu mít těch výrobců 400. Druhá možnost je vytvořit si převodní tabulku a výrobce v csv podle toho upravit, ale přece jen si říkám že by bylo příjemnější tohle nemuset obsolvovat.Díky všem za podněty - často stačí jen nakopnout správným směrem a výsledek se dostav Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Existují výrobci a dodavatelé. Tím by se něco dalo řešit. Výrobci nemají své podkategorie. Já bych to řešil zjednodušením seznamu výrobců. Jednoduše výrobce je Lego. I za cenu, že to nebude úplně přesný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cendaprnda Posted October 5, 2010 Author Share Posted October 5, 2010 Ahoj, Díky za tipono nejde ani tak opřesnost jako hlavně o to, že takto rozsegmentované dostávám podklady od dodavatele = prostě by to byla práce navíc, nicméně nakonec z toho vypadlo že i takto rozsekané to bude mít 150 položek a to díky rychlému scrolování není tak hrozné naopak se mě to celkem líbí.Zdeněk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts