Preston7 Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Zdravim.Vie my niekto poradit ako by sa dalo vyriesit zobrazovanie produktov zaradenych do Akcie/zlavy s povodnymi cenami skupiny default aj pre ine skupiny, napriklad pre skupiny "registrovany" , ktory maju v mojom shope zlavu na produkty 5% .Ci ze chcem , aby aj napirek zakaznikom ktory su v nejakej skupinme s nadstavenou zlavu 5% , sa produkty zo sekcie Akcie/zlavy zobrazovali s povodnou cenou. Co by znamenalo ze na akciovy tovar sa uz dalsie zlavy nevztahuju.Riesil niekto nieco podobne a vie mi pomoct? Prosim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jack Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Zdravim.Vie my niekto poradit ako by sa dalo vyriesit zobrazovanie produktov zaradenych do Akcie/zlavy s povodnymi cenami skupiny default aj pre ine skupiny, napriklad pre skupiny "registrovany" , ktory maju v mojom shope zlavu na produkty 5% .Ci ze chcem , aby aj napirek zakaznikom ktory su v nejakej skupinme s nadstavenou zlavu 5% , sa produkty zo sekcie Akcie/zlavy zobrazovali s povodnou cenou. Co by znamenalo ze na akciovy tovar sa uz dalsie zlavy nevztahuju.Riesil niekto nieco podobne a vie mi pomoct? Prosim aj ja som tu už niečo take hľadal ale márne Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Jestli se obě slevy skutečně sčítají a nechceš to, tak jediná možnost je upravit to v kódu. Žádný problém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted October 5, 2010 Author Share Posted October 5, 2010 Jestli se obě slevy skutečně sčítají a nechceš to, tak jediná možnost je upravit to v kódu. Žádný problém. Zrejme asi na moju smolu, nie som kóder, tak ze by som asik tazko vedel co kde a ako editovat. No mozem len predpokladat ze by to mohlo byt v blockspceialcarousel.php a mozno nieco v zdrojakoch, inak fakt netusim. Skor by som sa radsej spoliehal na radu znalych a skusenych. A myslim ze to moze byt uzitocne a neverim ze to nikto okrem mna a Mr.Jacka nik iny neriesil. Ak ano tak Vas pekne prosime tych co to riesili, byt napomocny aj tym ktory sa nezivia kodovanim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 Zdravim.Vie my niekto poradit ako by sa dalo vyriesit zobrazovanie produktov zaradenych do Akcie/zlavy s povodnymi cenami skupiny default aj pre ine skupiny, napriklad pre skupiny "registrovany" , ktory maju v mojom shope zlavu na produkty 5% .Ci ze chcem , aby aj napirek zakaznikom ktory su v nejakej skupinme s nadstavenou zlavu 5% , sa produkty zo sekcie Akcie/zlavy zobrazovali s povodnou cenou. Co by znamenalo ze na akciovy tovar sa uz dalsie zlavy nevztahuju.Riesil niekto nieco podobne a vie mi pomoct? Prosim Napada niekoho nieco, ako toto odstranit a poriesit? Dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted October 11, 2010 Author Share Posted October 11, 2010 Tak ze som to nasielTreba zmenit v classes/Product.php riadky 1451-1452 (v PrestaShop v1.3.1) z:// Group reduction$price *= ((100 - Group::getReduction(((isset($id_customer) AND $id_customer) ? $id_customer : 0))) / 100);na:if (!$reduc) // Group reduction $price *= ((100 - Group::getReduction(((isset($id_customer) AND $id_customer) ? $id_customer : 0))) / 100);Tento kód bude ignorovať zníženie cien, ak cena výrobku už bola znížená.Čo v praxi znamená, že ak zákazník v skupine s 5% zľavou bude prezerať zlacnené výrobky, tak cena sa mu nebude upravovať o ďalších 5% Mne to po úprave funguje!originál diskusia tu:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/58967/configuring___using_prestashop/solved_how_to_change_discount_policies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts