dvoutakty Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Ahoj, kdo mi poradí? už jsem z toho nešťastný. Nejde mi vygenerovat xml, už jsem zkoušel mraky scriptů, ale každý dělá to samé. V Mozzile a Chrome zobrazí prázdnou stránku a v IE vypíše toto <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> prefix mám jiný než ps, mohlo by to být tím? Díky za každou radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpmajo Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Vyzerá to ako vygenerovaný script z jazyka ktorý nepoužívaš.V skripte je potrebné upraviť id jazyka na správnu hodnotu. Vo verzii Presty 1.3.1 by si mal mať defaultne slovenčinu (češtinu) ako 4. To jednoducho zistíš v administrácii, prípadne v MySQL databáze aký id jazyka používaš predvolený. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvoutakty Posted October 2, 2010 Author Share Posted October 2, 2010 V administraci ani mysql jsem to nenašel, ani kloudně nevím kde hledat, nicméně jsem zkoušel čísla od 1 do 6 a pořád to samé. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts